"Οι πουτ@νες κι εγώ" του Γιάννη Ράμνου

Γεννήθηκα το 1945 στην Αθήνα. Σπούδασα χημεία σε ελληνικό πανεπιστήμιο και έκανα μεταπτυχιακές σπουδές στις ΗΠΑ. Έκανα καριέρα ως ελεύθερος επαγγελματίας και επιχειρηματίας. Ταξίδεψα σε πολλά μέρη του κόσμου και απέκτησα πολλές ερωτικές εμπειρίες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.
Είχα πάντα μεγάλη εκτίμηση στις πουτάνες, κυρίως για τον κοινωνικό ρόλο που παίζουν στην ερωτική μας ζωή και με πολλές έκανα στενή φιλία. Γνώρισα αρκετές και σχεδόν όλες τις βρήκα πιο ευαίσθητες και πιο ανθρώπινες από πολλές “τίμιες” λεγόμενες γυναίκες.
Χαρακτηριστικό, για σχεδόν όλες τις πουτάνες, είναι η εκμετάλλευση που υπέστησαν από ανάξιους άνδρες. Νομίζω ότι αξίζουν μια σοβαρή αναφορά στη δουλειά τους από τις εμπειρίες ενός πελάτη τους που τους έχει ιδιαίτερη εκτίμηση.
Προσπάθησα να περιλάβω ασυνήθιστες αλλά και χαριτωμένες πλευρές από τις εμπειρίες μου. Σκοπός μου είναι να δώσω ένα διασκεδαστικό και δροσερό κείμενο, με μερικές τολμηρές νότες, που θα διαβάζεται ευχάριστα, αλλά χωρίς να προκαλεί ή να ενοχλεί τη σεμνοτυφία των αναγνωστών.
Αν η εποχή του αξέχαστου Λουκιανού Κηλαηδόνη ήταν λιγότερο υποκριτική νομίζω ότι στο γνωστό τραγούδι του θα προσέθετε: «…στις πουτάνες λέμε Ναι»!