Our Fake Relationship:
Αν και με τα yuri δεν το έχω και πολύ το θέμα, δεδομένου ότι δεν τα συμπαθώ, οφείλω να ομολογήσω πως το συγκεκριμένο, αν και παλαιικό, ειδικά όσον αφορά το σχέδιό του, είχε κάποιο ενδιαφέρον. Παρδαλή καθηγήτρια που εκβιάζει φοιτήτρια, ζητώντας ως αντάλλαγμα σεξουαλικές υπηρεσίες προκειμένου να την βοηθήσει να πάρει το πολυπόθητο πτυχίο και να διεκδικήσει την θέση που τόσο πολύ λαχταρά. Σίγουρα δεν είναι και πολύ ευφάνταστο ή πρωτότυπο, αλλά έχει αποδοθεί με έναν αρκετά ενδιαφέρον τρόπο και διαβάζεται ευχάριστα, δημιουργία της Junko Matsufuji που εκόθηκε το 1998, μεγέθους 40 σελίδων, δημοσιευμένο στο "Mist Magazine" των εκδόσεων Oozora Shuppan. Παράλληλα, καταφέρνει να δημιουργήσει μια δόση αγωνίας για την εξέλιξη της ιστορίας, ενώ θίγεται έντονα το θέμα των ανισοτήτων όσον αφορά το φύλο και την σεξουαλικότητα, σε μια εποχή που απασχολούσαν έντονα και αποτελούσαν taboo, ειδικά για υψηλές κοινωνικές βαθμίδες.

Suprise Party:
Άλλη μια δημιουργία της Junko Matsufuji δημοσιευμένη το 1998 στο περιοδικό 'Mist Magazine" των εκδόσεων Ohzora Shuppan, μόλις 19 σελίδων. Βέβαια, δεν θα μπορούσε να είναι και μεγαλύτερο σε έκταση αφού το story είναι απλά... ηλίθιο και άνευ ουσίας. Μια επέτειος ο εορτασμός της οποίας δεν πραγματοποιείται στην ώρα της, επειδή το ένα μέλος της σχέσης είναι πολύ απασχολημένο με τα επαγγελματικά του για να το θυμηθεί. Ή τουλάχιστον, έτσι νομίζει το έτερον ήμισυ. Πραγματικά, πολύ κακό για το τίποτα, κανένα συναισθηματικό βάθος, απίστευτα γλυκερό και βαρετό που απλά με έκανε να χάσω 10 πολύτιμα από τη ζωή μου λεπτά.





The Christmas Eve Couple:
Η Aiko, δυστυχισμένη σε έναν γάμο που δεν τις προσφέρει τίποτα, αναζητά παρηγοριά στο internet. Και που την βρίσκει; Στην αγκαλιά της Kyouko με την οποία και συνάπτει παράνομη, εξωσυζυγική σχέση. Ο σύζυγος ανακαλύπτει την αλήθεια και ξεσπεπάζει τις δύο γυναίκες, ενώ αποκαλύπτεται πως η Kyouko είναι πρώην ερωμένη του κυρίου που αρχικά είχε σχέδια εκδίκησης επειδή την παράτησε. Αυτός ήταν ο λόγος που πλησίασε την Aiko αλλά τελικά, οι αρχικές τις προθέσεις, μετατράπηκαν σε συναίσθημα. Επίσης αρκετά παλαιικό ως σχέδιο, κάτι που μπορεί να οφείλεται βέβαια στο ότι εκδόθηκε το 2000. Δημοσιευμένη στο "Mist Magazine" των εκδόσεων Ohzora Shuppan και με όγκο 44 σελίδων, η συγκεκριμένη ιστορία είναι τόσο τετριμμένη και πολυφορεμένη μέχρι εκεί που δεν πάει. Βέβαια, οφείλω να αναγνωρίσω πως η Matsufuji έχει προσπαθήσει να αξιοποιήσει όσο το δυνατόν καλύτερα το θέμα της, έστω κι αν τελικά δεν πετυχαίνει τα μέγιστα δυνατά. Τουλάχιστον, εισπράττουμε ένα κάποιο συναίσθημα.