Αγαπητοί φίλοι/ες αναγνώστες/ριες,

Καλό μήνας σε όλους και καλό φθινόπωρο να έχουμε...
"Το μεγαλείο των Τεχνών", έπειτα από 7 και πλέον χρόνια παρουσίας στο διαδίκτυο -και έχοντας βραβευτεί ως το καλύτερο ελληνικό blog για το 2012- αλλάζει πρόσωπο, αλλά όχι χαρακτήρα. Όντας ένα από τα πιο αγαπημένα και δημοφιλή ελληνικά blogs, με χιλιάδες μοναδικές επισκέψεις κάθε μέρα, δεν θέλει να χάσει την ταυτότητά του αλλά αντίθετα, να κάνει ένα βήμα παραπέρα διατηρώντας όλα εκείνα τα στοιχεία που το έκαναν αγαπητό στο κοινό, δηλαδή σε σας -που με την αγάπη σας μας στηρίζετε όλα αυτά τα χρόνια βοηθώντας μας να γίνουμε καλύτεροι και να συνεχίζουμε με την ίδια όρεξη- εμπλουτίζοντάς το, ωστόσο, με ακόμα περισσότερα.
Όπως θα διαπιστώσατε με την επίσκεψή σας στην ιστοσελίδας μας, εκτός από την εξωτερική μας εμφάνιση, αναδιοργανώθηκε ολόκληρη η δομή του ιστότοπου. Η μεγαλύτερη αλλαγή όλων είναι πως πλέον, αντί για blog, είμαστε κι επισήμως site, μια ενέργεια που επιθυμούσα εδώ και πολύ καιρό να υλοποιηθεί η οποία, όμως, απαιτούσε χρόνο και σκληρή δουλειά. Ωστόσο, διατηρήθηκε η δομή του blogger στον μηχανισμό σχολίων, ώστε να μπορεί να συνεχιστεί η αλληλεπίδραση των αναγνωστών μαζί μας, κάτι το οποίο μας έχει κάνει να ξεχωρίσουμε και να είμαστε από τις πρώτες πηγές ενημέρωσης και ανταλλαγής απόψεων, στο σύνολο του διαδικτυακού κόσμου, συμπεριλαμβανομένων και των μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Θέλουμε να συνεχίσουμε να ανταλλάσσουμε ιδέες, σκέψεις και απόψεις και όσες αλλαγές κι αν γίνουν, αυτό είναι κάτι που δεν αλλάζει.
Εύχομαι το αποτέλεσμα να ικανοποιεί εσάς όσο κι εμένα και να σας αρέσει η νέα μας εμφάνιση. Πλέον, "Το μεγαλείο των Τεχνών" είναι ένα πλήρες ηλεκτρονικό περιοδικό, το οποίο στοχεύει να γίνει ακόμα πιο δημοφιλές και να μπορεί να σας ενημερώνει για οτιδήποτε νεότερο στον καλλιτεχνικό κόσμο, αλλά και σχετικά με τα πολιτιστικά δρώμενα σε ολόκληρη την Ελλάδα.
Παράλληλα, ξεκινάει μια νέα στήλη, το "Bitches Editorial", στο οποίο μπορεί να γράψει όποιος αναγνώστης θέλει -εκτός από τους εκάστοτε βασικούς συντάκτες. Το μόνο που χρειάζεται είναι να έχετε αρκετή... "χολή" να αδειάσετε, καθώς σκοπός της στήλης είναι να μιλάμε για όλα εκείνα που μας ενοχλούν και μας ταράζουν, κάνοντάς μας να θέλουμε να πούμε τον πόνο μας. Έχετε, λοιπόν, κάποια ιδέα; Απλά στείλτε το κείμενό σας στο mail μας, μαζί με το όνομα ή το ψευδώνυμο που θέλετε να δημοσιευτεί, κι αφού περάσει από έγκριση -για αυτονόητους λόγους-, τότε θα το δείτε δημοσιευμένο στο site μας.

Αυτά από εμένα... προς το παρόν...
Να 'στε πάντα καλά και να συνεχίσετε να μας στηρίζετε και να μας αγαπάτε, γιατί είμαστε εδώ χάρη σε σας...

Γιώτα Παπαδημακοπούλου