Ο Δήμος Μαρκοπούλου και η Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση Μαρκοπούλου (Κ.Δ.Ε.Μ.), σας προσκαλούν το Σάββατο 08 Αυγούστου 2015 και ώρα 21.00μ.μ., στην μουσική εκδήλωση με τους Los Dos o Mas, στην παραλία του Αγίου Σπυρίδωνα, στο Πόρτο Ράφτη.

Οι Los Dos o Mas επιστρέφουν ανανεωμένοι, για ένα εκρηκτικό και κεφάτο live, γεμάτο θετική ενέργεια και πάθος, σε ρυθμούς reggae, ska, latin, world music. Παρουσιάζουν δικές τους συνθέσεις, αλλά και ιδιαίτερες διασκευές σε τραγούδια των: Bob Marley, Manu Chao, Prodigy, Violent Femmes, White Stripes, Gogol Bordello κ.ά.

Οι Los Dos O Mas, που σημαίνει «Οι δυο μας ή και περισσότεροι», είναι ένα συγκρότημα που ξεκίνησε την πορεία του τον Οκτώβριο του 2010 στο Αίγιο, με αρχικά δύο μέλη, το Νίκο Καραχάλιο στην κλασική κιθάρα και τον Διονύση Χαχάμπη στα τύμπανα. Στη συνέχεια, η παρέα τους μεγάλωσε, με την συμμετοχή και άλλων μουσικών με το ίδιο όραμα, έχοντας διαμορφώσει την μπάντα σε Collectiva. Οι μουσικές τους δημιουργίες είναι εμπνευσμένες από διαφορετικά μουσικά είδη όπως: reggae, ska, latin και γενικότερα world music.

Με επιρροές που ποικίλλουν και με ενσωματωμένο πάντα στη μουσική τους το ισπανικό στοιχείο, καταφέρνουν πραγματικά να έχουν μια διαφορετικότητα στη μουσική τους, που τους έχει βοηθήσει να ξεχωρίσουν σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα και να εκπροσωπήσουν τη χώρα μας στην Γαλλία, στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Μουσικής. Ο στίχος τους χαρακτηρίζεται από τον προβληματισμό της εποχής, έχοντας πάντα μια νότα αισιοδοξίας.

Οι Los Dos o Mas εμφανίστηκαν ως support στην sold out συναυλία των DUB INC. στην Αθήνα τον Φεβρουάριο του 2014, κερδίζοντας τις εντυπώσεις. Έχουν ταξιδέψει σχεδόν σε όλη την Ελλάδα, ενώ έχουν ανοίξει επίσης συναυλίες καλλιτεχνών, όπως: Νίκος Πορτοκάλογλου, Maraveyas Ilegal, Blues Wire, Ευθύμης (Txc, A/E), Άγνωστος Χειμώνας, Ταυτισμένος Λάθος. Tον Αύγουστο του 2014, οι Los Dos o Mas συμμετείχαν στο 36ο River Party παίζοντας στην κεντρική σκηνή.

Τοποθεσία: Παραλία του Αγίου Σπυρίδωνα, Πόρτο Ράφτη

Ημερομηνία: Σάββατο 08 Αυγούστου 2015, στις 21:00μ.μ.

Είσοδος ελεύθερη