Συνοπτική περίληψη του βιβλίου:
Δεν υπάρχει τίποτε που να µην µπορείτε να κατασκευάσετε στο Minecraft αλλά, µε τόσες διαθέσιμες δυνατότητες, από πού ξεκινάει κανένας;
Και πώς μπορείτε να συναγωνιστείτε το δημιουργικό ταλέντο των ειδικών;
Το επίσημο Εγχειρίδιο Κατασκευών του Minecraft είναι γεμάτο συμβουλές και βήμα προς βήμα οδηγίες από την ομάδα των κορυφαίων κατασκευαστών FyreUK.
Θα µάθετε πώς να κατασκευάζετε σπίτια, γέφυρες, πλοία, αιωρούµενα νησιά και τραινάκια λούνα-παρκ που θα αφήσουν τους άλλους παίκτες µε ανοιχτό το στόµα.
Επιπλέον, θα βρείτε κάποια από τα πιο θαυµαστά οικοδοµήµατα της κοινότητας του Minecraft, που θα τροφοδοτήσουν τη δηµιουργική σας ευφυΐα.
Θα γίνετε και σεις κορυφαίοι κατασκευαστές σε ελάχιστο χρόνο!

Προσωπική άποψη:
Το να έρθει κανείς σε επαφή με τον κόσμο του "Minecraft" είναι το πρώτο βήμα. Το ότι θα κολλήσει μαζί του, ειδικά αν είναι "παιδί της τεχνολογίας", είναι το βέβαιο. Αυτό που πρέπει να κάνει, λοιπόν, μετά από μια πρώτη σύσταση, είναι το να εξερευνήσει ακόμα βαθύτερα τον κόσμο αυτό και τις δυνατότητές του. Κι εδώ οι εκδόσεις Κλειδάριθμος, μετά το "Εγχειρίδιο του νέου χρήστη", έρχονται να μας παρουσιάσουν την νέα, βελτιωμένη έκδοση του "Εγχειριδίου κατασκευών" που δίνει στους χρήστες άπειρες δυνατότητες και προοπτικές εξέλιξης μέσα στο "Minecraft". Δημιουργείστε ό,τι μπορεί να βάλει ο νους σας και να χωρέσει η φαντασία σας, χωρίς περιορισμούς, ξεφεύγοντας από τα αυστηρά στεγανά των έτοιμων ψηφιακών κόσμων, δημιουργώντας από το μηδέν τον δικό σας και φτιάχνοντάς τον όπως εσείς ονειρευτήκατε. Με απλά βήματα, και χωρίς περίπλοκες στρατηγικές, το εγχειρίδιο αυτό θα σας λύσει τα χέρια αλλά και θα σας ανοίξει νέους δρόμους σε έναν νέο κόσμο, οι προοπτικές του οποίου είναι μοναδικά αστείρευτες.
Βαθμολογία 9/10

Ταυτότητα βιβλίου:
Συγγραφείς: Matthew Needler & Phil Southam
Εκδόσεις: Κλειδάριθμος
Κατηγορία: Πληροφορική
Έτος Έκδοσης: 2015
Αρ. σελίδων: 96
ISBN: 978-960-461-647-3