Οι Χαΐνηδες ολοκληρώνουν τη φετινή τους περιοδεία με μια μεγάλη συναυλία στην Αθήνα, στις 09 Σεπτεμβρίου, στην Τεχνόπολη στο Γκάζι, σε μια βραδιά αφιερωμένη στα 25 χρόνια του συγκροτήματος.

Η ζωή μας δε θα γίνει καλύτερη αν εμείς εξασκούμε με συνέπεια την τέχνη μας. Ο κόσμος θ' αλλάξει πραγματικά αν, όλοι και όλες, μάθομε να κάνουμε τη ζωή μας τέχνη. Κάθε μέρα, κάθε ώρα, κάθε στιγμή. Ελάτε να μάθομε μαζί να χορεύομε, να τραγουδούμε, να στοχαζόμαστε. Γιατί, μόνο ο χορευτής ξέρει να περπατεί, μόνο ο τραγουδιστής να μιλεί, μόνο ο στοχαστής να χαμογελά.

Η ζωή μας δε θα γίνει καλύτερη αν κάνομε οικονομία στο χρήμα μας. Μόνο αν κάνομε οικονομία στο χρόνο μας. Η ύψιστη πολιτική πράξη είναι να διαλέξομε αυστηρά τον απέναντι μας. Το μόνο κριτήριο επιλογής είναι η ποιητική αρμονία μεταξύ των λόγων και των πράξεων του. Τότε αυξάνεται το ‘πολιτισμικό’ μας κεφάλαιο, που απ’ αυτό απορρέει και το υγιές ‘οικονομικό’ .

Η παράσταση ενδείκνυται: για χαρούμενους μελλοθάνατους, για εγκυμονούσες και εγκυμονούντες, για ανώριμους σοφούς, για σοβαρούς αλήτες, για κατά βάθος τρελούς, για κατά πλάτος λογικούς και για βατράχους που προτιμούν τη λίμνη, από το φιλί της ωραίας πριγκίπισσας.

Παίζουν και τραγουδούν:

Κλέων Αντωνίου (ηλεκτρική κιθάρα, τραγούδι)
Δημήτρης Αποστολάκης (λύρα, τραγούδι)
Δημήτρης Ζαχαριουδάκης (ακουστική κιθάρα, τραγούδι)
Τάκης Κανέλλος (τύμπανα)
Μαρία Κώτη (τραγούδι)
Δημήτρης Μπρέντας (γκάιντα, κλαρίνο, καβάλι, φλογέρα)
Μιχάλης Νικόπουλος (λαούτο, μαντολίνο, μπουζούκι, τραγούδι)
Γιώργος Παλαμιώτης (μπάσο)
Αντώνης Σταυρινός (τρομπέτα, φλικόρνο)

Παραγωγή: Αρτύς