Η Πάτρα είναι ο επόμενος σταθμός για την Ελεωνόρα Ζουγανέλη, η οποία θα δώσει μία συναυλία στα Παλαιά Σφαγεία Πατρών την Τετάρτη 09 Σεπτεμβρίου 2015.

Μετά τις sold out συναυλίες της στο Ηρώδειο και το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, τις οποίες παρακολούθησαν χιλιάδες κόσμου και απέσπασαν θριαμβευτικά σχόλια από τον τύπο, αλλά και την εξαιρετικά επιτυχημένη φετινή - επίσης sold out - θεατρική της παρουσία στη παράσταση ΠΙΑΦ, ξανασυναντάει τους φίλους της σ’ ολόκληρη την Ελλάδα μ’ ένα πρόγραμμα εφ’ όλης της ύλης.

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη περιοδεύει ανά την Ελλάδα, με τραγούδια από το σύνολο του ρεπερτορίου της σε μια ξεχωριστή μουσική παράσταση. Ένα πρόγραμμα απρόβλεπτο, ανατρεπτικό, με την Ελεωνόρα επί σκηνής να μοιράζεται τα τραγούδια που πάντα θέλουμε να ακούμε και να τραγουδάμε, σε ένα ρεσιτάλ ερμηνείας βασισμένο στη μοναδική φωνή και παρουσία της. Και όπως σε κάθε εμφάνιση της, θα δώσει και θα εισπράξει αγάπη. Θα μας παρουσιάσει και αυτό το καλοκαίρι ένα πρόγραμμα γεμάτο υπέροχα τραγούδια που έχουμε λατρέψει από τη προσωπική της δισκογραφία, αλλά και όσα έχει αγαπήσει εκείνη από την ελληνική και ξένη μουσική σκηνή. Μια παράσταση με την αισθητική και τη σφραγίδα της.

Με κάθε εμφάνισή της επιβεβαιώνει την πληθωρική της προσωπικότητα και καταθέτει τη δική της ταυτότητα, το «σάουντρακ της δικής της γενιάς», που χωρά επιλογές μιας παγκόσμιας μουσικής σκηνής, διαφορετικές κουλτούρες, τολμηρές μίξεις, αλλά και τα νεανικά και πρόσφατα μελωδικά βιώματά της. Γι’ αυτό και οι συναυλίες της προσελκύουν πάντα πολύ κόσμο και κυρίως κόσμο όλων των ηλικιών.

Τοποθεσία: Παλαιά σφαγεία Πατρών, Πάτρα

Ημερομηνία: Τετάρτη 09 Σεπτεμβρίου 2015, στις 21:30μ.μ.

Τιμές εισιτηρίων: 10,00€ - 13,00€