Συνοπτική περίληψη του βιβλίου:
Δεν υπάρχει τίποτε που να µην µπορείτε να κατασκευάσετε στο Minecraft αλλά, µε τόσες διαθέσιμες δυνατότητες, από πού ξεκινάει κανένας;
Στο βιβλίο αυτό θα βρείτε όλα όσα πρέπει να ξέρετε για να τιθασεύσετε τις συναρπαστικές ιδιότητες της κοκκινόπετρας.
Από τις βασικές τεχνικές εξόρυξης και τα λογικά κυκλώματα μέχρι τις πιο προηγμένες εφαρμογές μηχανικής, στο βιβλίο αυτό θα βρείτε βήμα προς βήμα οδηγίες για να μάθετε να χρησιμοποιείτε την κοκκινόπετρα με πολλούς και διάφορους τρόπους.
Με κατασκευές όπως οι παγίδες κοκκινόπετρας και οι εκτοξευτήρες βελών, δεν πρόκειται ποτέ ξανά να φοβηθείτε τα διάφορα τέρατα!
Επιπλέον, θα δείτε μερικές εκπληκτικές δημιουργίες της κοινότητας, από τους καλύτερους κατασκευαστές κοκκινόπετρας, που θα σας πάρουν τα μυαλά!

Προσωπική άποψη:
Οι εκδόσεις Κλειδάριθμος, μετά τα δύο πρώτα βιβλία της σειράς Minecraft, τα οποία και είχαμε παρουσιάσει παλαιότερα, έφεραν στη χώρα μας ένα ακόμα βιβλίο, καλώντας τους χρήστες του να πάνε ένα ακόμα βήμα παραπέρα και να εξερευνήσουν ακόμα περισσότερες προοπτικές και δυνατότητες. Ο λόγος, για το "Εγχειρίδιο της Κοκκινόπετρας", που μέσα από τις σελίδες του θα σας βοηθήσει να μάθετε όχι μόνο τον σωστό τρόπο εξόρυξής της, αλλά και τους δεκάδες τρόπους με τους οποίους μπορείτε να την αξιοποιήσετε δημιουργώντας όπλα μοναδικής δύναμης που θα σας προστατέψουν από τους εχθρούς σας με τρόπους που δεν φανταζόσασταν. Μια μοναδική ιδιότητα -από τις πολλές που προσφέρει ο κόσμος του Minecraft- που με την κατάλληλη γνώση μπορείτε να την αξιοποιήσετε και να δώσετε νέες διαστάσεις στον ψηφιακό αυτό κόσμο, όπου τα πάντα βρίσκονται στα χέρια σας και τον απόλυτο έλεγχο δεν τον έχει κανένας άλλος παρά μονάχα εσείς... και η φαντασία σας.
Βαθμολογία 9/10

Ταυτότητα βιβλίου:
Συγγραφέας: Nick Farwell
Εκδόσεις: Κλειδάριθμος
Κατηγορία: Πληροφορική
Έτος Έκδοσης: 2015
Αρ. σελίδων: 96
ISBN: 978-960-461-656-5