Οι εκδόσεις ΔΙΟΠΤΡΑ προσφέρουν στο "Το Μεγαλείο Των Τεχνών" και τους αναγνώστες του 2 αντίτυπα του βιβλίου των Nicci French, "Επιστροφή από το σκοτάδι", με αφορμή της πρόσφατη επίσκεψή τους στην Ελλάδα, σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, και της συνέντευξη τους έδωσαν στο site μας την οποία μπορείτε να διαβάσετε ΕΔΩ.

Για να συμμετάσχετε στην κλήρωση, δεν έχετε παρά να ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα:
- Κάντε like στην σελίδα μας στο Facebook:
- Προσκαλέστε όσους περισσότερους φίλους σας μπορείτε.
- Κάντε like στην σελίδα των εκδόσεων Διόπτρα στο Facebook:
https://www.facebook.com/dioptrapublishing/
- Πατήστε like ή αφήστε comment στη σχετική με τον διαγωνισμό ανάρτηση, την οποία θα βρείτε στη σελίδα μας στο Facebook.
- Να κάνετε δημόσια κοινοποίηση της προαναφερόμενης ανάρτησης (μπορείτε να κάνετε όσες κοινοποιήσεις θέλετε, όμως ως μία συμμετοχή θα μετρήσουν).
- Όσοι νέοι χρήστες κάνουν εγγραφή στο κανάλι μας στο Twitter θα έχουν μία επιπλέον συμμετοχή:
 https://twitter.com/Megaleio_Texnwn
- Όσοι νέοι χρήστες γίνουν μέλη στο site μας (στο δεξί μέρος της σελίδας, κάτω από τις δημοφιλέστερες αναρτήσεις της εβδομάδας - GFC) θα έχουν μια επιπλέον συμμετοχή:
http://www.culture21century.gr
- Όσοι δεν έχουν προφίλ στο Facebook μπορούν να στείλουν με e-mail την συμμετοχή τους, αναφέροντας ονοματεπώνυμο και e-mail, στο culture21century@yahoo.gr 

Η κλήρωση ξεκινάει σήμερα, 18/06/2016 και λήγει 24/06/2016. Οι νικητές θα ανακοινωθούν μέσω σχετικής ανάρτησης στη σελίδα μας στο Facebook και στο site μας, ενώ θα ειδοποιηθούν και με προσωπικό μήνυμα προκειμένου να ενημερωθούν για την παραλαβή των δώρων τους.

Καλή επιτυχία σε όλους...