Shazam! - Σαζάμ!
Δράσης
Διάρκεια: 132'

Η περίληψη:
Ένα 15χρονο αγόρι, ο Billy, αποκτάει μέσω ενός μάγου, τη δύναμη να μεταμορφώνεται σε υπερήρωα, φωνάζοντας τη λέξη Shazam!. Χρειάζεται να μάθει να τιθασεύει τις υπερφυσικές του δυνάμεις για να πολεμήσει τον Dr. Thaddeus Sivana, που θέλει να εξαπλωθεί το κακό στον κόσμο.



Pet Sematary - Νεκρωταφίο Ζώων
Θρίλερ
Διάρκεια: 101'

Η περίληψη:
Ο Dr. Louis Creed, μετακομισε με τη σύζυγό του στο Μέιν, όπου ανακαλύπτει μέσα στο δάσος δίπλα στο σπίτι του ένα μυστηριώδη νεκροταφείο. Όταν μια τραγωδία χτυπά, ο Louis στρέφεται στον γείτονά του Jud, ξεκινώντας έτσι μια αλυσιδωτή αντίδραση συμβάντων με τρομακτικές συνέπειες.



Grace a Dieu - Θέλημα Θεού
Δραματική
Διάρκεια: 137'

Η περίληψη:
Ο Alexandre ζει στη Λυών μαζί με τη γυναίκα και τα παιδιά του. Μια μέρα μαθαίνει τυχαία ότι ο ιερέας που τον κακοποίησε εργάζεται ακόμη με παιδιά. Μαζί με δύο ακόμη θύματα του ιερέα προσπαθούν να ξεσκεπάσουν την αλήθεια, οι συνέπειες όμως δε θα αφήσουν κανέναν ανεπηρέαστο.



Thunder road - Ο δρόμος του κεραυνού
Δραμεντί
Διάρκεια: 92'

Η περίληψη:
Ένας νεαρός άντρας λίγο μετά τα τριάντα προσπαθεί να βρει άκρη στη ζωή του και να μεγαλώσει την κόρη του. Είναι αστυνομκός, αλλά όχι τόσο ωριμος για τη δουλειά αυτή. Από τη μία είναι ευτυχισμένος, από την όμως νιώθει ένα θυμό μέσα του. Το διαζύγιο του και ο θάνατος της μητέρας του τον ρίχνει πολύ ψυχολογικά και προσπαθεί να επανέλθει.



The waiter - Ο σερβιτόρος
Μαύρη κωμωδία
Διάρκεια: 97'

Η περίληψη:
Ο Ρένος ένας επαγγελματίας σερβιτόρος που ζει μια απλή και ήσυχη ζωή, εμπλέκεται σε μία σειρά ακραίων γεγονότων και η ζωή του αλλάζει.



Τα δάκρυα του βουνού - The mountain tears
Δραματική
Διάρκεια: 91'

Η περίληψη:
Μια ομάδα εργατών που χτίζουν πέτρινα γεφύρια, σπίτια, σχολεία εκκλησίες αναγκάζεται να ξενιτευτεί για να ζήσει. Εξαιτίας ενός πολέμου, τα χωριά τους μένουν αποκομμένα για δέκα σχεδόν χρόνια. Η προσπάθειά τους να επιστρέψουν σπίτι τους εξελίσσεται σε Οδύσσεια.



Επαφή - Approach
Θρίλερ
Διάρκεια: 95'

Η περίληψη:
Πέντε σταματημένα ασανσέρ. Άγνωστοι μεταξύ τους, παγιδεύονται. Μοιάζουν με συνηθισμένους ανθρώπους, αλλά όλοι έχουν εσωτερικές φοβίες, κρυφές ατζέντες και καταπιεσμένα συναισθήματα. Η ένταση κλιμακώνεται. Δεν υπάρχει επικοινωνία, μόνο πικρόχολοι, θυμωμένοι άντρες και γυναίκες. Κόλαση σε τέσσερα τετραγωνικά. Ο πόλεμος ξεκινάει.



Ailo: Une Odyssee en laponie - Άιλο: Ο μικρός ήρωας
Περιπέτεια
Διάρκεια: 86'

Η περίληψη:
Το ταξίδι ενός νεογέννητου ταράνδου και η πορεία του προς την ενηλικίωση. Ο Ailo θα συναντηθεί με αλεπούδες, λίγκες, αετούς, αρκούδες, λύκους μαθαίνοντας να επιβιώνει και να αποφεύγει κινδύνους.