Ένας κύκλος εργαστηρίων που βοηθά τους γονείς να μεγαλώνουν τα παιδιά τους με τρόπο που συμβαδίζει με τη σημερινή εποχή, παρέχοντάς τους ταυτόχρονα σταθερότητα και μεταδίδοντας διαχρονικές αξίες που θα τα στηρίξουν σε ολόκληρη τη ζωή τους.

Οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ σας προσκαλούν στο διαδραστικό εργαστήριο με τίτλο Το ΟΧΙ που προστατεύει Θωρακίστε τα παιδιά απέναντι σε κινδύνους που μπορεί να συναντήσουν μεγαλώνοντας την Τετάρτη, 08 Μαΐου 2019, στις 19.00μ.μ., στον ΠΟΛΥΧΩΡΟ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ (Ιπποκράτους 118, Αθήνα), με εισηγήτρια την ψυχοθεραπεύτρια, σύμβουλο γονέων και συγγραφέα Χριστίνα Ρασιδάκη.

Μια ενδυναμωτική, διαδραστική συζήτηση για γονείς που αναζητούν εμπεριστατωμένη πληροφόρηση για το πώς να θωρακίσουν τα παιδιά τους απέναντι σε κινδύνους όπως ο εκφοβισμός, η χειραγώγηση από τρίτους, η σκοτεινή πλευρά του διαδικτύου, η παιδεραστία. Μερικά ενδεικτικά θέματα στα οποία θα επικεντρωθούμε είναι:
Κακές παρέες και ανόητα ρίσκα
Πειράγματα και ενδοσχολικός εκφοβισμός
Ουσίες που εθίζουν
Κακοπροαίρετοι και επικίνδυνοι ενήλικες
Κίνδυνοι στο διαδίκτυο

Εισιτήριο: Ένα βιβλίο των εκδόσεων ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ ελάχιστης αξίας 10€ πριν από το εργαστήριο.
Με την ολοκλήρωση της συνάντησης παρέχεται σχετική βεβαίωση παρακολούθησης.

ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 2 ΩΡΕΣ
ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΘΕΣΕΩΝ
ΘΑ ΤΗΡΗΘΕΙ ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ

Δηλώσεις συμμετοχής στο e-mail: polychoros@metaixmio.gr
___________________________________________________________________________________


Οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ σας προσκαλούν στην παρουσίαση του βιβλίου-παρακαταθήκη του Σταύρου Τσακυράκη


την Τετάρτη, 08 Μαΐου 2019, στις 19:30 μ.μ., στο Polis Art Café (Πεσμαζόγλου 5, Αίθριο Στοάς βιβλίου).

Για το βιβλίο θα μιλήσουν ο Ομότιμος Καθηγητής Συνταγματικού Δικαίου Νίκος Κ. Αλιβιζάτος, ο πολιτικός-Καθηγητής Συνταγματικού Δικαίου Ευάγγελος Βενιζέλος, ο Αναπληρωτής Καθηγητής Αστικού Δικαίου Αντώνης Καραμπατζός, ο υποψ. Δρ Νομικής Οξφόρδης Γιώργος Νικολού, ο δημοσιογράφος Σήφης Πολυμίλης και η Πρόεδρος του Συμβουλίου της Επικρατείας Κατερίνα Σακελλαροπούλου. Συντονίζει ο δημοσιογράφος Πάσχος Μανδραβέλης.
___________________________________________________________________________________


Το βιβλιοπωλείο MONOGRAM, στο πλαίσιο του 2ου Φεστιβάλ Aστυνομικής Λογοτεχνίας που διοργανώνει, και οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ σας προσκαλούν σε μια βραδιά για αληθινά εγκλήματα που συγκλόνισαν την κοινή γνώμη και τις μεθόδους που εξιχνιάστηκαν.

Την Τετάρτη, 08 Μαΐου 2019, στις 20.00μ.μ., στο βιβλιοπωλείο MONOGRAM (Υμηττού 17, Χολαργός), ο Διοικητής του Τμήματος Εγκλημάτων κατά ζωής της ΓΑΔΑ (τμήμα Ανθρωποκτονιών) Κώστας Χασιώτης θα αναλύσει τις σύγχρονες επιστημονικές μεθόδους διαλεύκανσης εγκλημάτων και θα παρουσιάσει πώς εξιχνιάστηκαν τρεις πραγματικές υποθέσεις. Μαζί του συνομιλεί ο συγγραφέας αστυνομικής λογοτεχνίας Γρηγόρης Αζαριάδης.

Μια βραδιά όπου το ελληνικό CSI συναντά την αστυνομική λογοτεχνία.

Μην το χάσετε!

Από τις εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ κυκλοφορεί το αστυνομικό μυθιστόρημα του Γρηγόρη Αζαριάδη Σκοτεινός λαβύρινθος.