The Batman
Περιπέτεια
Διάρκεια: 175'

Η περίληψη:
Όταν ο μυστηριώδης Riddler αρχίζει να δολοφονεί κορυφαίες πολιτικές προσωπικότητες της Gotham City, ο Batman αναγκάζεται να ερευνήσει την εκτεταμένη διαφθορά των αρχών της πόλης και να αναρωτηθεί για την εμπλοκή της οικογένειάς του.



Cyrano - Συρανό ντε Μπερζεράκ
Μιούζικαλ
Διάρκεια: 123'

Η περίληψη:
Δεινός ξιφομάχος και ρομαντικός ποιητής, ο Cyrano είναι κρυφά ερωτευμένος με την παιδική του φίλη Roxanne. Μόνο που αυτός είναι νάνος κι εκείνη μια πανέμορφη γυναίκα, ερωτευμένη μάλιστα με έναν νεοφερμένο στρατιώτη ο οποίος θα ζητήσει τη βοήθεια του Cyrano για να την κατακτήσει.



Dorogie tovarishchi - Αγαπητοί σύντροφοι!
Δραματική
Διάρκεια: 121'

Η περίληψη:
Στο Νοβοτσερκάσκ του 1962, η Lyudmila είναι μια αφοσιωμένη αξιωματούχος της Σοβιετικής Ένωσης και βετεράνος του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου. Όταν στο τοπικό εργοστάσιο ξεσπά μια απεργία στην οποία συμμετέχει και η νεαρή κόρη της, η κατάσταση φεύγει εκτός ελέγχου και η Lyudmila θα έρθει αντιμέτωπη με την κρατική βία και τη συγκάλυψη φρικτών εγκλημάτων.



Cow - Αγελάδα
Ντοκιμαντέρ
Διάρκεια: 94'

Η περίληψη:
Η καθημερινότητα της Luma, μιας γαλακτοπαραγωγού αγελάδας, η οποία είναι έτοιμη να γεννήσει ένα ακόμα μοσχαράκι σε μια βιομηχανική μονάδα της νοτιοανατολικής Αγγλίας.