Άσχετα από το τι πιστεύουν μερικοί, ο δρόμος του Hollywood δεν ήταν στρωμένος με ροδοπέταλα για πολλούς stars που σήμερα είναι διάσημοι και αγαπητοί από τον κόσμο. Έκαναν διάφορες δουλειές τόσο ώστε να επιβιώσουν αλλά και για να πληρώσουν τα μαθήματα υποκριτικής που πιθανόν να τους εξασφάλιζαν ένα καλύτερο μέλλον. Ποιοι ήταν αυτοί; Ας τους δούμε...

O Johnny Depp δεν συμπαθούσε τα γράμματα και σε ηλικία 16 ετών παράτησε το σχολείο. Για να τα βγάλει πέρα έκανε διάφορες δουλειές, ανάμεσα στις οποίες υπάλληλος σε τηλε-marketing. Τι πουλούσε; Στυλό!

Ο Tom Cruise από παιδί ήθελε να έχει το δικό του χαρτζιλίκι και να μην επιβαρύνει τους γονείς του. Για τον λόγο αυτό, πουλούσε εφημερίδες.

Μερικοί άνθρωποι είναι ικανοί να κάνουν τα πάντα προκειμένου να κερδίσουν μερικά χρήματα. Σε αυτούς ανήκει και ο Brad Pitt ο οποίος, ενώ προσπαθούσε να εισχωρήσει στον κόσμο του Hollywood, εργαζόταν για λογαριασμό του εστιατορίου "Pollo Loco". Τι ακριβώς έκανε εκεί; Την μασκότ του μαγαζιού ντυμένος... κότα! Πέραν αυτού όμως, εργάστηκε και ως σοφέρ σε λιμουζίνα αλλά και ως delivery boy.

O Matthew McConaughey, ως νέος με ανησυχίες, αποφάσισε να αφήσει την ανιαρή ζωή του στο Τέξας για ένα χρόνο και να πάει στην Αυστραλία. Επειδή όμως η ζωή είναι ακριβή και με απαιτήσεις, έκανε διάφορες δουλειές για να καλύψει τα έξοδά του. Μία εξ`αυτών ήταν το να φτυαρίζει κοπριά σε ένα αγρόκτημα με κότες.

Πριν ο Tom Hanks γίνει διάσημος και αποκτήσει για την συλλογή του 2 χρυσά αγαλματάκια του θείου Oscar, πουλούσε, κατά την διάρκεια της εφηβείας του, pop-corn και φυστίκια ενώ, ως ενήλικας, εργάστηκε σε ξενοδοχείο με την ιδιότητα του αχθοφόρου.

Όμως και κάποιος άλλος πουλούσε φυστίκια και μάλιστα έξω από super-market. Ο λόγος για τον δημοφιλή κωμικό Bill Murray.

Ο Danny DeVito στα νιάτα του, ασχολιόταν πραγματικά με... τρίχες! Όπως και ο δικός μας Γιάννης Πλούταρχος (άσχετο), εργαζόταν ως κομμωτής. Αν κρίνουμε από την κατάσταση των δικών του μαλλιών, δεν πρέπει να ήταν και πολύ σόι.

Αν αποφασίσετε ποτέ να φτιάξετε ξυλοκατασκευές στο σπίτι σας, πρέπει να έχετε στα υπ`όψιν σας τον Harrison Ford. Πριν γίνει γόης του Hollywood και κυνηγός θησαυρών, ήταν ξυλουργός και μάλιστα με πολύ καλή φήμη.

Ο πιο sexy άντρας της περσινής χρονιάς, Hugh Jackman, εργαζόταν ως κλόουν. Για κάθε παράσταση μάλιστα που έδινε, λάμβανε το ποσό των 50 δολαρίων. Όχι κι άσχημο μεροκάματο!

Ο Michael Douglas, ένα από τα απόλυτα αρσενικά του σύγχρονου Hollywood, παρά την διασημότητα της οικογένειάς του, παλαιότερα εργαζόταν σε βενζινάδικο.

Μπορεί σήμερα ο Jack Nicholson να είναι ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα του καλλιτεχνικού στερεώματος όμως πριν γίνει διάσημος, εργαζόταν στο θυρωρείο της εταιρίας MGM ως υπεύθυνος της αλληλογραφίας. Εκεί ήταν που τον ανακάλυψαν.

Η δικιά μας, Jennifer Aniston, όπως κάθε παιδί ελληνικής οικογένειας που ξενιτεύεται στην Αμερική, εργάστηκε ως σερβιτόρα. Εκτός όμως αυτού, έκανε και πωλήσεις μέσω τηλεφώνου.

Μπορεί ο Jim Carrey να είχε από μικρός ταλέντο στις μιμήσεις, στις γκριμάτσες και στην κωμωδία όμως, μέχρι να ασχοληθεί με τον κινηματογράφο, δούλευε σε ένα εργοστάσιο ως επιστάτης.

H Jennifer Lopez, μέχρι και λίγο καιρό πριν γίνει η JLo, έβγαζε τα προς το ζην δουλεύοντας ως βοηθός δικηγόρου σε δικηγορικό γραφείο. Αρκετά σοβαρή δουλειά για την λατίνα star.

Ο Mickey Rourke ήταν μποξέρ. Σε ηλικία 12 ετών κέρδισε τον πρώτο του αγώνα με το όνομα Andre Rourke. Εκανε πολλές προπονήσεις και ασχολήθηκε επαγγελματικά με την πυγμαχία μέχρι που τραυματίστηκε σοβαρά και αποσύρθηκε.

Η Penelope Cruz ήταν εξαιρετική χορεύτρια κλασσικού μπαλέτου αλλά και τζαζ, κάτι το οποίο αξιοποίησε επαγγελματικά σε διάφορες χορευτικές σκηνές αλλά και σε video clips.

Η Queen Latifah είναι ένα από τα πιο αγαπητά πρόσωπα, χαμηλών τόνων στον χώρο του θεάματος. Τα περιττά κιλάκια της φαίνεται να μην την ενοχλούν και υποψίες μας δημιουργούνται ότι τα απέκτησε όσο εργαζόταν στην γνωστή αλυσίδα fast food, "Burger King".

Ως μοντέλα εργάστηκαν στην εφηβεία τους οι Julia Roberts, Charlize Theron και Cameron Diaz, με την τελευταία ειδικά να έχει μεγάλη προϋπηρεσία στο βιογραφικό της.

Η Renee Zellweger ήταν μαζορέτα αλλά, αποφάσισε να τα παρατήσει για να σπουδάσει την αγγλική γλώσσα. Για να βγάλει τα έξοδά της εργάστηκε ως σερβιτόρα αλλά και λάμβανε μέρος σε διαφημιστικά spot.

Ο George Clooney έπαιζε επαγγελματικά μπέιζμπολ για λογαρισμό της ομάδας Cincinnati Reds. Βέβαια η καριέρα του ως αθλητής πήγε κατά διαόλου καθώς δεν ερχόντουσαν τα συμβόλαια που περίμενε.

Τελικά, τα αγαθά κόποις κτώνται!