Κάποιοι από εσάς γνωρίζουν ήδη αυτό που πρόκειται να δηλώσω. Όμως τώρα που μπορώ να το ανακοινώσω και επίσημα... απλά δεν κρατιέμαι από χαρά κι ενθουσιασμό!

Οι περισσότεροι από εσάς γνωρίζετε ότι η ενασχόλησή μου με την συγγραφή έχει να κάνει αποκλειστικά με τον σχολιασμό ταινιών, βιβλίων κτλ. Όμως δεν έμεινα εκεί... κάποια στιγμή, ήρθε η ώρα εκείνη που ένιωσα την ανάγκη να κάνω κάτι παραπάνω, να εκφράσω σκέψεις και συναισθήματα, να πλάσσω μια δικιά μου ιστορία και να την μοιραστώ.
Και το έκανα... με την ψυχολογική και ηθική στήριξη ορισμένων φίλων που με έσπρωξαν στο να ολοκληρώσω την προσπάθεια, όταν κουραζόμουν και ήθελα να τα αφήσω όλα στην τύχη τους και που τελικά, γλίτωσαν το τελικό χειρόγραφο από το να γίνει προσάναμμα για το τζάκι.

Το 1ο μου βιβλίο λοιπόν, με τίτλο "Ξεπεσμένοι Άγγελοι", βρίσκεται στα σκαριά και αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα από τις εκδόσεις Μάτι. Και αν οφείλω ένα τεράστιο ευχαριστώ πέραν από τις φίλες που με στήριξαν και πίστεψαν πως έχει τα φόντα να εκδοθεί, είναι στον εκδότη μου, Σάββα Προβατίδη, που μου προσφέρει αυτήν την τόσο μεγάλη ευκαιρία και κυρίως, που ανέχεται την ακατάπαυστη φλυαρία μου.

Stay tuned και θα σας ενημερώσω για περισσότερα σχετικά με το θέμα, εν καιρώ. Αρκεί να είμαστε καλά, γεροί και δυνατοί.