Με μια νέα πρωτοβουλία, ανοίγει τις πόρτες του το νέο ΙΑΝΟS BAZAAR στην Αιόλου 67 και με την υποστήριξη του ΣΚΑΪ 100,3 και την συμμετοχή όλων, στηρίζει την Κιβωτό του Κόσμου, εμπλουτίζοντας τις βιβλιοθήκες της!

Από σήμερα, μέρος των κερδών από όλες τις αγορές που πραγματοποιούνται στο νέο IANOS BAZAAR Αιόλου 67 αλλά και στο ΒΑΖΑΑR της Ακαδημίας 34, θα προσφέρεται από τον ΙΑΝΟ, για την δημιουργία βιβλιοθηκών για την Κιβωτό του Κόσμου.

Η μόρφωση, το διάβασμα και ο πολιτισμός μπορούν να αποτελέσουν το καλύτερο εφόδιο για την αντιμετώπιση της δύσκολης σημερινής πραγματικότητας και με αυτή τη δράση θέλουμε να δώσουμε τη δυνατότητα στα παιδιά της Κιβωτού του Κόσμου να εμπλουτίσουν τις βιβλιοθήκες τους, ενώ ταυτόχρονα να προταχθεί η ανάγκη της μόρφωσης ως απαραίτητο αγαθό.

Αποκτήστε βιβλία, CD και DVDστις χαμηλότερες τιμές!

Χιλιάδες τίτλοι CD & DVD, με τα έργα των σημαντικότερων ελλήνων και ξένων δημιουργών, θα είναι στην διάθεση σας, δίπλα σε χιλιάδες μυθιστορήματα, σημαντικά δοκίμια, σπάνιες μελέτες, λευκώματα αλλά και μια μεγάλη ποικιλία από εξαιρετικά παιδικά και εκπαιδευτικά βιβλία, σημαντικών εκδοτών!

Λίγο πριν τα Χριστούγεννα, μια επίσκεψη από τον IANOS BAZAAR είναι απαραίτητη!

Γιατί τo βιβλίο δεν είναι πολυτέλεια. Είναι είδος πρώτης ανάγκης.

Και το καλύτερο δώρο για τα Χριστούγεννα!

IANOS BAZAAR
1.ΝΕΟ Αιόλου 67, Αθήνα
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 210-5771362 | Email: bazaar1@ianos.gr
2. Ακαδημίας 34, Αθήνα
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 210-3210367 | Email: bazaar2@ianos.gr

Ώρες λειτουργίας:
Καθημερινά: 10.00π.μ. έως 21.00μ.μ.
Σάββατα: 10.00π.μ. έως 20.00μ.μ.