Το Ρομάντσο φιλοξενεί από τις 15 έως τις 19 Ιανουαρίου 2015 την έκθεση αφίσας 30+.

Τριάντα και… νέοι σχεδιαστές, φοιτητές ακόμα…
Τριάντα και… αφίσες, που μας θυμίζουν γεγονότα που ζήσαμε στα…
Τριάντα και… χρόνια που δραστηριοποιείται η Ένωση Γραφιστών Ελλάδας

Οι 30+ αφίσες σχεδιάστηκαν στο πλαίσιο ενός workshop που πραγματοποίησε η Ένωση Γραφιστών, το χειμώνα του 2014.

Οι σχεδιαστές που συμμετείχαν έκαναν την έρευνα, συζήτησαν, έκαναν τις επιλογές τους, ξανασυζήτησαν και σχεδίασαν αφίσες για να μας θυμίσουν μερικά από τα γεγονότα που μας απασχόλησαν ανάμεσα στο 1983 και το 2013, χρόνια που δραστηριοποιείται η Ένωση Γραφιστών Ελλάδας.

«Για μας που το ζήσαμε, το ενδιαφέρον δεν είναι μόνο στο αποτέλεσμα» αναφέρει η σχετική ανακοίνωση της Ένωσης Γραφιστών και συνεχίζει «Είναι στην όρεξη και στο κέφι των νέων σχεδιαστών, στην συμμετοχική διαδικασία και στην τάση για δημιουργία, στη φαντασία τους και τη σχεδιαστική τους ικανότητα… Είναι στις κουβέντες που κάναμε με ατέλειωτους καφέδες, κάθε Σάββατο στα γραφεία μας. Είναι η εμπειρία που αποκτήσαμε! Είναι που γίναμε φίλοι!».

Συμμετέχουν οι νέοι σχεδιαστές:

Αβραμίδης Φίλιππος, Αντωνόπουλος Μάριος, Βλάχου Ντόρα, Βουλγαράκης Γιώργος, Γεωργίου Θεόδωρος, Γιαννακόπουλος Γρηγόρης, Ευχετζή Αναστασία, Ζερδεβά Μπρικόρη Κωνσταντίνα, Ζώρης Γιώργος, Θεοδώρου Αγγελική, Κακιός Αθανάσιος, Καρυώτη Σοφία, Κασσάρα Ιωάννα, Λαζάρου Δημήτρης, Λιάκος Νικόλας, Μαργαρώνης Αντώνης, Μπενάκη Κωνσταντίνα, Μπιτσάκη Όλγα, Ντουλέ Γκαμπριέλα, Παβλόβσκι Τσάνισλαβ, Ρομπόλη Φρατζέσκα, Σάρρου Έλλη, Σελλάς Κωνσταντίνος, Σεχαντέ Σάμι, Στρουμπούλη Αγγελίνα, Τσιμπιρίμπης Αργύρης, Φάρος Λευτέρης, Φιφλή Ελένη, Χαντζή Μαριθέα, Χατζηβασιλείου Αδαμαντία

Διοργάνωση: ΕΝΩΣΗ ΓΡΑΦΙΣΤΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ
http://www.ggda.gr