Dark places - Σκοτεινός τόπος
Μυστηρίου
Διάρκεια: 113'

Η περίληψη:
Σε μια αγροτική κοινότητα του Κάνσας, η Libby Day είναι η μόνη που επέζησε από τη σφαγή που αφαίρεσε τη ζωή της μητέρας και των αδελφών της. Πιστεύοντας ότι το κακό προήλθε από κάποια σατανιστική κάστα, η Libby καταθέτει στο δικαστήριο ενάντια στον αδελφό της. 25 χρόνια μετά, οι μνήμες του γεγονότος ακόμα τη στοιχειώνουν, όταν γνωρίζει μια ομάδα ερευνητών με το όνομα «The Kill Club». Η ομάδα ξεκινάει μια δική της έρευνα πάνω στο θέμα, πιστεύοντας ότι ο αδελφός της Libby είναι αθώος. Τώρα, η Libby πρέπει να επαναφέρει στη ζωή ξανά όλα αυτά που έζησε, αλλά και να μάθει ότι όλα όσα νόμιζε για αλήθεια, ίσως έχουν μια άλλη όψη.



Amy - Amy: Το κορίτσι πίσω από το όνομα
Ντοκιμαντέρ
Διάρκεια: 127'

Η περίληψη:
Μια ενδοφλεβική ματιά πίσω από μια μουσική ιδιοφυία, την Amy Winehouse (1983-2011), τόσο ως προσωπικότητα, όσο και μέσω της οικογένειας της, των Μ.Μ.Ε., της δόξας και της εξάρτισης σε ουσίες. Περιλαμβάνεται αρχειακό υλικό που βλέπει πρώτη φορά φώτα δημοσιότητας.



The little death - Μαζί σου κι ας πεθάνω
Κομεντί
Διάρκεια: 95'

Η περίληψη:
Μια γειτονιά με συνηθισμένους ανθρώπους, αλλά όχι συνηθισμένους όσον αφορά τις σεξουαλικές τους συνήθειες… Ένα νεαρό ζευγάρι τα πάει μια χαρά στα ερωτικά, εκτός από τον πόθο της κοπέλας να βιαστεί. Μια γυναίκα ανακαλύπτει πως μπορεί να έρθει σε οργασμό, μονάχα αν ο σύντροφο της βάλει τα κλάματα. Ένας άντρας με χαμηλή αυτοεκτίμηση ανακαλύπτει πως μπορεί να γίνει Καζανόβας, αρκεί η σύζυγος του να είναι αναίσθητη. Ένα ζευγάρι απολαμβάνει την ανταλλαγή ρόλων στο κρεβάτι, μέχρι που ο ένας τους παρασύρεται τόσο, που δεν έχει πια το θέμα να κάνει με το σεξ.



Magic Mike XXL
Δραμεντί
Διάρκεια: 115'

Η περίληψη:
Ο Mike βρίσκεται τρία χρόνια μετά αφότου εγκατέλειψε την καριέρα του στρίπερ, κι ενώ βρίσκονταν στο απόγειο της. Μόνο που αυτή τη φορά, οι υπόλοιποι «Βασιλιάδες» έχουν αποφασίσει ότι έχει έρθει η ώρα να εγκαταλείψουν και εκείνοι την ενεργό δράση, αλλά με στυλ: κάνοντας μια τελευταία παράσταση στο Μίρτλ Μπιτς με επικεφαλής τον θρυλικό Magic Mike! Στον δρόμο για την τελευταία τους αυλαία, μεταξύ Τζάκσονβιλ και Σαβάνα, μεταξύ νέων φίλων και παλιών γνώριμων, ο Mike και η υπόλοιπη παρέα θα μάθουν μερικές νέες φιγούρες, αλλά και καινούργιους τρόπους για να απαλλαγούν από το παρελθόν.