Hitman: Agent 47 - Hitman: Πράκτορας Νο. 47
Δράσης
Διάρκεια: 96'

Η περίληψη:
Ο πράκτορας 47 είναι ένας επίλεκτος εκτελεστής, γενετικά μορφοποιημένος να είναι η απόλυτη φονική μηχανή, και αναγνωρίζεται μονάχα με τα δύο ψηφία στο μπαρκόντ τατουάζ του στο πίσω μέρος του κεφαλιού. Είναι το απόγειο έρευνας χρόνων και 46 παλιότερων κλώνων. Τελευταία του αποστολή είναι να χτυπήσει μια τεράστια εταιρία που σκοπό έχει να αποκωδικοποιήσει τα μυστικά του 47, ώστε να φτιάξει έναν τέλειο στρατό. Συμμαχώντας με μια γυναίκα που ίσως κρατάει το μυστικό που μπορεί να υπερνικήσει τον ισχυρό αντίπαλο, ο 47 θα έρθει αντιμέτωπος με αποκαλύψεις από το ίδιο του το παρελθόν και θα ενώπιος με μια επική μάχη επί του φονικού του εχθρού.



Absolutely anything - Ευχήσου και όλα γίνονται
Κωμωδία
Διάρκεια: 85'

Η περίληψη:
Ο Neil Clarke είναι ένας απλός δάσκαλος που ξάφνου ανακαλύπτει ότι έχει την ικανότητα να κάνει οτιδήποτε θέλει, αρκεί απλά να το ζητήσει. Η δύναμη αυτή, όμως, προέρχεται από μια ομάδα πανίσχυρων όσο και παλαβών εξωγήινων, οι οποίοι παρακολουθούν απειλητικά από το διαστημόπλοιο τους.



Suite Francaise - Γαλλική Σουίτα
Πολεμικό δράμα
Διάρκεια: 107'

Η περίληψη:
Γαλλία, 1940. Βρισκόμαστε στις πρώτες ημέρες της γερμανικής κατοχής και η όμορφη Lucile Angellier είναι παγιδευμένη σε μια πνιγερή κατάσταση, λόγω της μακιαβελικής πεθεράς της, καθώς περιμένουν κάποιο νέο από τον σύζυγο της, αιχμάλωτο πολέμου. Μετανάστες από το Παρίσι αρχίζουν να κατακλύζουν τη μικρή τους πόλη, ακολουθούμενοι από γερμανούς στρατιώτες που επιτάσσουν σπίτια για να μείνουν. Η Lucil προσπαθεί να αποφεύγει τον Bruno von Falk, τον όμορφο κι εξευγενισμένο γερμανό αξιωματικό που ζει πλέον μαζί τους. Σύντομα, όμως, ξεσπάει ανάμεσα τους ένας φλογερός έρωτας, αντίθετος με τις επιταγές του πολέμου.



It follows - Σε ακολουθεί
Τρόμου
Διάρκεια: 100'

Η περίληψη:
Μια περίεργη υπερφυσική απειλή μεταδίδεται με το σεξ και ακολουθεί μέρα-νύχτα τον στόχο της, αθέατη σε όλους εκτός από το θύμα. Την απειλή αυτή αναλαμβάνει να αντιμετωπίσει η 19χρονη Jay με την παρέα της, στην προσπάθειά της να αντιστρέψει την τρομερή της μοίρα.



Mita tova - Το πάρτι του αποχαιρετισμού
Μαύρη κωμωδία
Διάρκεια: 95'

Η περίληψη:
Μια παρέα γηραιών φίλων σε γηροκομείο της Ιερουσαλήμ καταφέρνει να κατασκευάσει ένα μηχάνημα που προκαλεί ευθανασία, ώστε να βοηθήσουν ένα φίλο τους που βρίσκεται στα πρόθυρα του θανάτου και υποφέρει. Όταν οι φήμες για την ύπαρξη αυτού του μηχανήματος αρχίζουν να διαδίδονται, όλο και περισσότεροι άνθρωποι εμφανίζονται και παρακαλούν για βοήθεια, αφήνοντας την παρέα να αντιμετωπίσει το μεγάλο ηθικό δίλλημα.



Every thing will be fine - Όλα θα πάνε καλά
Δραματική
Διάρκεια: 118'

Η περίληψη:
Ένα αυτοκινητιστικό ατύχημα μεταλλάσσει τη ζωή του συγγραφέα Tomas Eldan. Παρότι δεν είναι άμεσα υπεύθυνος, η σχέση του με την κοπέλα του διαλύεται. Ο Tomas πέφτει σε μια μαύρη τρύπα στοχασμών. Αποζητά καταφύγιο στη συγγραφή και μια νέα αγάπη ώστε να κάνει οικογένεια. Πάνω από όλα, πρέπει να δώσει νέο νόημα στη ζωή του.



Tres bodas de mas - 3 γάμοι σ' ένα μήνα
Κομεντί
Διάρκεια: 94'

Η περίληψη:
Η Ruth είναι μια νεαρή ερευνήτρια βιολόγος που σε χρόνο λιγότερο κι από μήνα, έχει καλεστεί στους γάμους των τριών της πρώην. Μόνη τώρα και ανίκανη να αρνηθεί, καταφέρνει να πείσει έναν νεοφερμένο νοσηλευτή, τον Dani, να παραβρεθεί δίπλα της στις τελετές. Αλλά και στις τρεις, πολλά παράξενα περιστατικά ακολουθούν το ένα το άλλο, και θα φέρουν τη Ruth μπροστά σε μια μεγάλη απόφαση, με ποιον θέλει να συνεχίσει τη ζωή της.