Η ομάδα Cheek-Bones, μετά τις παραστάσεις Το Αγόρι που Κλώτσαγε, Ένας Κόμης στον Άδη, Οι Παίκτες και Πυρηνική Οικογένεια επιστρέφει και σε συνεργασία με το σκηνοθέτη των AbOvo, Γιάννη Σαρακατσάνη παρουσιάζει –για δεύτερη χρονιά- το Bloom (μπλουμ): μια devised κωμωδία που εξερευνά με χιούμορ τον κακοτράχαλο δρόμο της γυναικείας ενηλικίωσης, μέσα από τις περιπέτειες δύο κοριτσιών που κάνουν …μπλουμ στα βαθιά νερά της ενήλικης ζωής.

Τελικά είναι η αλήθεια της επιθυμίας που φέρνει την απόφαση ή (η ίδια) η απόφαση που επαληθεύει την επιθυμία; ...Τέλος πάντων!

Αλλά και πιο καθημερινά ερωτήματα όπως: “Στους πόσους βαθμούς ζεσταίνουμε τα γεμιστά;”, “Που φυτρώνει ο ελληνικός καφές;”, “Να τον παντρευτώ ή να μην τον παντρευτώ;” απασχολούν τη Χρυσάνθη και τη Μαργαρίτα. Δύο κορίτσια, γύρω στα ’30 κι ένα βήμα πριν τις μεγάλες αποφάσεις: του γάμου, της δουλειάς, της ελευθερίας και της ανεξαρτησίας.

Αντί σκηνοθετικού σημειώματος

Τι είναι αυτό που παθαίνουν τα κορίτσια καθώς πλησιάζουν τα τριάντα; Γιατί πνίγονται; Είναι η δουλειά; Είναι η οικογένεια; Είναι η μαμά τους; Ποια είναι εκείνη η απόφαση που πρέπει να πάρουν ώστε αντί να πνιγούν, να καταφέρουν να ανθίσουν;

Συντελεστές Παράστασης

Σκηνοθεσία: Γιάννης Σαρακατσάνης
Ερμηνεύουν: Εύη Δόβελου, Αγγέλικα Σταυροπούλου
Μουσική: Σμαράγδα Αλεξανδρή (Sma Rag Da) // Dot Message
Βοηθός σκηνοθέτη: Έλενα Τριανταφύλλου
Επιμέλεια κίνησης: Έλενα Σταυροπούλου
Φωτογραφίες: Κική Παπαδοπούλου // Μαρία Κοκκίνου
Σε συμπαραγωγή με το BIOS

Τοποθεσία: Θέατρο 104, Ευμολπιδών 41, Γκάζι

Ημερομηνία: Προγραμματισμένη Πρεμιέρα: Τετάρτη, 14 Οκτωβρίου 2015
Τετάρτη & Πέμπτη, έως 07 Ιανουαρίου 2016

Τιμή εισιτηρίου: 10€ (γενική είσοδος) – ελεύθερη είσοδος σε όσους «κλείνουν τα 30» τους μήνες Οκτώβριο-Νοέμβριο- Δεκέμβριο- Ιανουάριο

Πληροφορίες: Τηλ.: 210-3455020
www.104.gr