The secret life of pets - Μπάτε σκύλοι αλέστε
Κινούμενα σχέδια
Διάρκεια: 90'

Η περίληψη:
Ο Max, ένα τεριέ, ζει στην ησυχία του σε ένα διαμέρισμα στο Μανχάταν. Όντας ο αγαπημένος της αφεντικίνας του, βλέπει τη ζωή του να αναποδογυρίζει όταν στο σπίτι μπαίνει ένα ατσούμπαλο μπάσταρδο, ο Duke. Πρέπει όμως να αφήσουν στο πλάι τις αψιμαχίες τους, όταν ανακαλύπτουν ότι ένας αξιαγάπητο λευκός κούνελος, ο Snowball, διοργανώνει έναν στρατό από αδέσποτα με σκοπό να πάρει εκδίκηση από όλα τα ευτυχισμένα κατοικίδια και τους ιδιοκτήτες τους.



Bastille day - Η μέρα της Βαστίλης
Δράσης
Διάρκεια: 92'

Η περίληψη:
Την αυγή της Ημέρας της Βαστίλης, μια νεαρή Γαλλίδα, η Zoe Naville, βρίσκεται στο Παρίσι με σκοπό να τοποθετήσει μια βόμβα που θα προκαλέσει πολιτική διαμαρτυρία, αλλά δεν θα σκοτώσει κανέναν. Τελευταία στιγμή, αποφασίζει ότι δεν μπορεί να το πράξει. Ένας αμερικανός πορτοφολάς, ο Michael Mason, κλέβει την τσάντα της, κρατάει ό,τι του είναι χρήσιμο και πετάει τα υπόλοιπα στα σκουπίδια του μετρό. Την ίδια στιγμή, σε έναν υπερ-προστατευμένο σταθμό της CIA στην πόλη, ο Sean Briar, ένας πράκτορας που ήρθε από τα μάχιμα εδάφη της Συρίας και του Ιράκ, πολεμάει να προσαρμοστεί στο νέο του πόστο, ως αναλυτής σε γραφείο, μπροστά σε ένα κομπιούτερ, αναζητώντας τρομοκράτες του διαδικτύου. Αλλά η βόμβα εκρήγνυται και ο Michael είναι ο μοναδικός ύποπτος. Το επόμενο 24ωρο θα βρει αυτόν, τον Briar και τη Zoe σε ένα κυνήγι ανά την πόλη, σε μια απέλπιδα προσπάθεια να ξεσκεπαστεί μια συνωμοσία χάους, που μόνο αυτοί έχουν τη δυνατότητα να αποκαλύψουν.



Everybody wants some!! - Όλοι θέλουν από λίγο!!
Δραμεντί
Διάρκεια: 116'

Η περίληψη:
Δεκαετία του 1980 και η ιστορία ακολουθεί μια παρέα φοιτητών, παικτών του μπάσκετ, καθώς χαράζουν την πορεία τους μέσα από τις ελευθερίες και τις ευθύνες μιας άνευ επιτήρησης «ωριμότητας». Αυτό θα είναι το καλύτερο σαββατοκύριακο που θα περάσουν ποτέ τους.



Queen of the desert - Η Βασίλισσα της ερήμου
Βιογραφική
Διάρκεια: 128'

Η περίληψη:
Το χρονικό της ζωής της Gertrude Bell (1868-1926), όπου ως ιστορικός, συγγραφέας και μέλος της βρετανικής αντικατασκοπίας έπαιξε μείζονα ρόλο στην πολυτάραχη Μέση Ανατολή της δεκαετίας του 1920. Μια μορφωμένη γυναίκα που δεν μπορούσε να βρει ταίρι ως μία τέτοια στην Αγγλία, ταξιδεύει στην Τεχεράνη. Εκεί περνάει από μια τραγική ερωτική σχέση με τον διπλωμάτη και τζογαδόρο Henry Cadogan, ώσπου αποφασίζει να αφήσει στην άκρη την ιδιωτική της ζωή και να εξερευνήσει την περιοχή.



Anime nere - Σκοτεινές ψυχές
Δραματικό θρίλερ
Διάρκεια: 103'

Η περίληψη:
Η ιστορία μιας εγκληματικής οικογένειας από την Καλαβρία, εκεί όπου ο νόμος του αίματος και της βεντέτας είναι αποδεκτοί τρόποι απόδοσης δικαιοσύνης. Σε αυτήν το επίκεντρο είναι τρία αδέλφια, γιοι βοσκού. Ο μικρότερος, ο Luigi, είναι έμπορος ναρκωτικών παγκόσμιας εμβέλειας. Ο Rocco ζει στο Μιλάνο εμφανιζόμενος ως απλός αστός, αλλά είναι ένας μεσάζοντας, εξπέρ στο ξέπλυμα χρημάτων. Ο μεγάλος, ο Luciano, ζει σε μια παθολογική ψευδαίσθηση, ανοίγοντας εσωτερικό διάλογο με το παρελθόν της Καλαβρίας. Ο δε Leo, ο γιος του Luciano, έχει κληρονομήσει την οργή και την επιθετικότητα και το μέλλον του είναι σκοτεινό.



Le gout des merveilles - Η αγάπη είναι ένα θαύμα
Κομεντί
Διάρκεια: 97'

Η περίληψη:
Η Louise, μια νεαρή χήρα που ασχολείται με τη δενδροκομία και αντιμετωπίζει οικονομικές δυσκολίες, χτυπάει με το αυτοκίνητό της έναν άντρα που περπατά σε έναν χωματόδρομο. Είναι ένας περίεργος τύπος, πολύ αδύνατος, με γρήγορη κι μηχανική ομιλία. Αρνείται την ιατρική φροντίδα και δεν αντέχει να τον αγγίζουν. Η Louise ανακαλύπτει σιγά-σιγά πως ο Pierre είναι αυτιστικός και πάσχει από σύνδρομο Άσπεργκερ, αλλά και πως είναι φοβερός στην παρατήρηση και τους υπολογισμούς, αναλύοντας τα πάντα με τη βοήθεια του κομπιούτερ του.