Γιατί μας αρέσει η Camilla Lackberg και τα βιβλία της

Μια βραδιά αφιερωμένη στη σουηδέζα βασίλισσα του αστυνομικού με αφορμή το νέο της βιβλίο Η μάγισσα

Κάθε νέο βιβλίο της Lackberg είναι εγγυημένα συναρπαστικό κι έτσι οι φανατικοί της σειράς της Φιελμπάκα (ένα γραφικό ψαροχώρι 140 χλμ. περίπου από το Γέτεμποργ, όπου εκτυλίσσεται η υπόθεση όλων των ιστοριών της και που είναι ταυτόχρονα η γενέτειρα της συγγραφέα) αναμένουν πώς και πώς την επόμενη περιπέτεια του αγαπημένου ζευγαριού της αστυνομικής λογοτεχνίας, του αστυνόμου Πάτρικ και της συγγραφέα Ερίκα.

Η Μάγισσα θα κυκλοφορήσει στις 21 Σεπτεμβρίου 2017 και το γιορτάζουμε με μια βραδιά αφιερωμένη στη σουηδέζα συγγραφέα και στα βιβλία της.

Την Πέμπτη, 21 Σεπτεμβρίου 2017 (πρώτη μέρα κυκλοφορίας της Μάγισσας), στις 20.00μ.μ., η δημοσιογράφος Ρένια Τσιτσιμπίκου σάς περιμένει στον ΠΟΛΥΧΩΡΟ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ (Ιπποκράτους 118, Αθήνα), για να συνομιλήσει με όλους εσάς για την αγαπημένη σας Camilla Lackberg και τον μυστηριώδη κόσμο των βιβλίων της. Επειδή όμως μια τέτοια μαγική βραδιά δεν μπορεί παρά να κρύβει και πολλές εκπλήξεις και μοναδικά δώρα, δεν θα σας τα αποκαλύψουμε όλα. Μόνο όσοι βρεθούν εκείνο το βράδυ θα τα μάθουν όλα από πρώτο χέρι· για το νέο βιβλίο, για την ίδια τη συγγραφέα και τους ήρωές της.

Ελάτε να συζητήσουμε για τη σουηδέζα Αγκάθα Κρίστι που καθήλωσε εκατομμύρια αναγνώστες!