Οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ και το περιοδικό ΤΑΛΚ σας προσκαλούν στην ενημερωτική ημερίδα για γονείς και εκπαιδευτικούς «ΠΡΩΤΟΣ ΣΕ ΟΛΑ: Η μοναξιά των σούπερ ηρώων» την Τετάρτη, 07 Φεβρουαρίου 2018, στις 19.00μ.μ., στον ΠΟΛΥΧΩΡΟ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ (Ιπποκράτους 118, Αθήνα).

Με αφορμή το βιβλίο Η πιο σημαντική νίκη του Αχιλλέα της Ιωάννας Μπαμπέτα θίγεται το θέμα του ανταγωνισμού των παιδιών και το κυνήγι για την πρωτιά.

Χρήσιμες συμβουλές και κατευθύνσεις σε γονείς και εκπαιδευτικούς, δίνει η ψυχολόγος-ψυχοθεραπεύτρια παιδιών και εφήβων Δρ Λήδα Αναγνωστάκη και η συγγραφέας του βιβλίου Ιωάννα Μπαμπέτα. Τη συζήτηση συντονίζει η δημοσιογράφος Πελιώ Παπαδιά.

Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΟΣ
ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ Η ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
ΘΑ ΤΗΡΗΘΕΙ ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ

Δηλώσεις συμμετοχής στο e-mail: polychoros@metaixmio.gr
___________________________________________________________________________________


Το βιβλιοπωλείο ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ και οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ σας προσκαλούν στην παρουσίαση του νέου μυθιστορήματος της Τατιάνας Αβέρωφ


την Τετάρτη, 07 Φεβρουαρίου 2018, στις 19:30μ.μ. στον Πολιτιστικό Πολυχώρο «Δημ. Χατζής» (Παλιά Σφαγεία, Ακτή Μιαούλη & Μετσόβου).

Για το βιβλίο θα μιλήσουν ο βουλευτής Κώστας Τασούλας και η φιλόλογος Ρένα Παπαδογεώργου. Χαιρετισμό θα απευθύνει ο Περιφερειάρχης Ηπείρου Αλέξανδρος Καχριμάνης. Συντονίζει ο δημοσιογράφος Φιλήμων Καραμήτσος.

Θα ακολουθήσει συζήτηση με το κοινό και τη συγγραφέα.