Η Acción Cultural Española, η Πρεσβεία της Ισπανίας, το Ινστιτούτο Θερβάντες στην Αθήνα και οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ προσκαλούν τους μικρούς τους φίλους σε εκδήλωση με αφορμή το νέο βιβλίο του Έντουαρντ Μπέρι


το Σάββατο, 16 Ιουνίου 2018, στις 11.00π.μ., στην αίθουσα εκδηλώσεων του Ινστιτούτου Θερβάντες στην Αθήνα (Σκουφά 31) και την Κυριακή, 17 Ιουνίου 2018, στις 19.30μ.μ., στο Κηποθέατρο «Άγγελος Σικελιανός», στη Λευκάδα..

Συνέβη κάτι τρομερό! Ένα πιστόλι λέιζερ έπεσε μέσα στην ιστορία του Πίτερ Παν! Αυτή τη στιγμή βρίσκεται στα χέρια του Κάπτεν Χουκ και απειλεί να σκοτώσει τον Πίτερ! Και το χειρότερο είναι ότι έχουν «χαλάσει» και άλλες κλασικές ιστορίες, όπως οι Τρεις Σωματοφύλακες, ο Δον Κιχώτης, η Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων και ο Πινόκιο!

Ο Εντουάρντο Χάουρεγκι, συν-συγγραφέας της σειράς «Η ωραιότερη ιστορία που γράφτηκε ποτέ», και η μεταφράστρια Καλλιρρόη Τσολακίδου θα παρουσιάσουν τη σειρά, ενώ με τη βοήθεια του κοινού θα προσπαθήσουν να πάρουν το πιστόλι λέιζερ από τον Κάπτεν Χουκ, να σώσουν τον Πίτερ Παν και να επαναφέρουν την ιστορία στην αρχική της κατάσταση.

Για παιδιά από 8 ετών

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ
Μην το χάσετε!

Θα υπάρχει διερμηνεία από τα ισπανικά στα ελληνικά.

Οι εκδηλώσεις περιλαμβάνονται στο 10ο Φεστιβάλ ΛΕΑ, δράση που εντάσσεται στο πλαίσιο της Αθήνα 2018 - Παγκόσμια Πρωτεύουσα Βιβλίου, μια διεθνή διάκριση που έλαβε ο δήμος της Αθήνας και η πόλη μας από την UNESCO με διάρκεια ενός χρόνου, από τις 23 Απριλίου 2018 έως τις 22 Απριλίου 2019.