The pirates of Somalia - Οι πειρατές της Σομαλίας
Δραματική
Διάρκεια: 116'

Η περίληψη:
Όταν ο πρωτόβγαλτος συγγραφέας και περήφανος Καναδός Jay Bahadur βρίσκει μια ευκαιρία να πλησιάσει το είδωλο δημοσιογράφο Seymour Tolbin, αποφασίζει να ξεριζώσει τη ζωή του στο όνομα της αναζήτησης στοιχείων για το πρώτο του βιβλίο. Εγκαταλείποντας τη βολική ζωή του, μετακομίζει στη Σομαλία για να διερευνήσει μια εν εξελίξει κατάσταση, όπου πειρατές έχουν εισβάλει σε εμπορικό πλοίο έξω από τις ακτές της χώρας.



Madame - Κυρία από τύχη
Δραμεντί
Διάρκεια: 91'

Η περίληψη:
Η Anne και ο Bob, ένα ζευγάρι Αμερικανών που ζουν στο Παρίσι, διοργανώνουν ένα πάρτι μετά δείπνου και καλούν δέκα φίλους. Ο γιος του Bob καταφτάνει δίχως να το περιμένουν και ο αριθμός των καλεσμένων ανέρχεται πλέον στους 13. Το ζεύγος όμως είναι προληπτικό και ζητούν από την καμαριέρα, τη Maria, να προσποιηθεί την πλούσια Ισπανίδα φίλη και να φάει μαζί τους. Η Maria θα γνωρίσει εκεί ένα Βρετανό αριστοκράτη και οι δυο τους το σκάνε. Αλλά η Anne θέλει πίσω την καμαριέρα της και την αναζητά ανά το Παρίσι με σκοπό να διαλύσει τον δεσμό της.



Amoureux de ma femme - Ερωτευμένος με τη γυναίκα μου
Δραμεντί
Διάρκεια: 84'

Η περίληψη:
Ο Daniel μπορεί να είναι πολύ ερωτευμένος με τη γυναίκα του, αλλά αυτό δεν τον εμποδίζει να υποκύπτει στην αχαλίνωτη φαντασία του. Όταν ο κολλητός του εμφανίζει την καινούρια, κατά πολύ νεότερη και αφοπλιστικά όμορφη σύντροφο, ο Daniel θα βρεθεί διχασμένος ανάμεσα στη σύζυγο του και σε απαγορευμένες φαντασιώσεις για μια ζωή πλάι στη γοητευτική νεαρή.



Come un gatto in tangenziale - Δεν Θα συμπεθεριάσουμε ποτέ!
Κωμωδία
Διάρκεια: 98'

Η περίληψη:
Ο Giovanni και ο Monica είναι οι πιο διαφορετικοί άνθρωποι στη γης. Εκείνος είναι ένας πνευματικός αστός που ζει στο κέντρο της Ρώμης, ενώ εκείνη μια πρώην ταμίας ενός σούπερ μάρκετ, που ασχολείται καθημερινά με το πραγματικό προβληματικό πολυπολιτισμικό περιβάλλον της προαστιακής γειτονιάς της. Ποτέ δεν θα είχαν συναντηθεί εάν τα παιδιά τους δεν είχαν γνωριστεί. Όμως και οι δύο τους έχουν ένα κοινό στόχο: τη σχέση των παιδιών τους, που έχει τη προσδοκία ίδιας με τη ζωή μιας γάτας στον αυτοκινητόδρομο, η οποία πρέπει να τελειώσει!



Le fidele - Μη φέρνεις λουλούδια
Αστυνομική
Διάρκεια: 130'

Η περίληψη:
Όταν ο Gino συναντά τη Benedicte είναι έρωτας με την πρώτη ματιά. Εκείνη εργάζεται στην οικογενειακή επιχείρηση και είναι οδηγός σε αυτοκινητιστικούς αγώνες. Ο Gino είναι ένας όμορφος άνδρας που κρύβει όμως ένα μυστικό. Αυτό το μυστικό θα θέσει τη ζωή τους σε κίνδυνο και οι ίδιοι θα πρέπει να αγωνιστούν ενάντια στη μοίρα και σε άλλες δυνάμεις με σκοπό να σώσουν την αγάπη τους.



7 days in Entebbe - 7 Μέρες στο Έντεμπε
Περιπέτεια
Διάρκεια: 106'

Η περίληψη:
Η ταινία εμπνέεται από τα αληθινά γεγονότα της αεροπειρατείας του 1976 κατά την πτήση της Air France από το Τελ Αβίβ στο Παρίσι, κατά την οποία επιχειρήθηκε μια τολμηρή αποστολή διάσωσης.



Mile 22
Δράση
Διάρκεια: 95'

Η περίληψη:
Ο James Silva, μέλος της πιο πολύτιμης μονάδας της CIA, έχει ως αποστολή να ανακτήσει και να μεταφέρει στο Mile 22 έναν μυστηριώδη κρατούμενο αστυνομικό που γνωρίζει ευαίσθητες πληροφορίες που απειλούν τη ζωή του. Με τη βοήθεια της άκρως απόρρητης ομάδας τακτικών επιχειρήσεων, ο Silva πρέπει να ολοκληρώσει την αποστολή με κάθε κόστος, προτού ο εχθρός κλείσει την πρόσβαση για το 22ο μίλι.