Η Αθήνα 2018 - Παγκόσμια Πρωτεύουσα Βιβλίου του δήμου Αθηναίων, στο πλαίσιο της θεματικής ενότητας «Έλληνες Συγγραφείς», πραγματοποιεί τη Δευτέρα, 24 Σεπτεμβρίου 2018, στις 19:30μ.μ., την τέταρτη «Σκυταλοδρομία Λόγου Aπό την Εργογραφία-Βιογραφία στο κειμενικό είδος του Χρονογραφήματος-Επιφυλλίδας».

Ο ποιητής και βιβλιογράφος Δημήτρης Δασκαλόπουλος και η συγγραφέας και κριτικός λογοτεχνίας Μαρία Στασινοπούλου παραδίδουν τη σκυτάλη στον δημοσιογράφο και αθηναιογράφο Νίκο Βατόπουλο.

Συντονιστές της εκδήλωσης είναι η Τασούλα Επτακοίλη, δημοσιογράφος-συγγραφέας, και ο Γιάννης Πανταζόπουλος, δημοσιογράφος.

Η εκδήλωση θα λάβει χώρα στην Αίθουσα Τελετών του Δημαρχιακού Μεγάρου (Αθηνάς 63, Πλατεία Κοτζιά), είναι ανοιχτή στο κοινό και πραγματοποιείται σε συνεργασία με τις εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ.

Δράση στο πλαίσιο της διοργάνωσης
ΑΘΗΝΑ 2018 – ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΒΙΒΛΙΟΥ

___________________________________________________________________________________


Οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ σας προσκαλούν στην παρουσίαση του βιβλίου της Μαρίζας Κωχ


τη Δευτέρα, 24 Σεπτεμβρίου 2018, στις 20.00μ.μ., στο Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας (Αριστομένους 33).

Για το βιβλίο θα μιλήσουν ο Σταύρος Τσαγκαράκης, συγγραφέας-φιλόλογος, και η Άννα Βοργία, ποιήτρια-ζωγράφος. Συντονίζει ο Ηλίας Καραγιώργης, φιλόλογος.

Τη βραδιά θα κλείσει η Μαρίζα Κωχ με τη μουσική συνοδεία του Αντώνη Σκαμνάκη (βιόλα ντα γκάμπα) και του Ραφαήλ Μελετέα (κρουστά).

Η αγαπημένη ερμηνεύτρια θα απαντήσει στις ερωτήσεις του κοινού και θα υπογράψει αντίτυπα του βιβλίου της.

Με τη συνεργασία του βιβλιοπωλείου Bookmark