Ο δημιουργός του ντετέκτιβ Κλουζ, Γίργκεν Μπανσέρους, στην Κύπρο

Ο Γίργκεν Μπανσέρους, ο «πατέρας» του αγαπημένου μας ήρωα ντετέκτιβ Κλουζ, έρχεται για τρεις μοναδικές εμφανίσεις στην Κύπρο και μαζί του φέρνει όχι μόνο τα τελευταία νέα του Κλουζ, αλλά και τους δύο καινούριους του φίλους, τη Μίλι και τον Μάγκνους!

Σας περιμένουμε όλους και όλες την Παρασκευή, 07 Δεκεμβρίου 2018, στις 18.00μ.μ., στην αίθουσα Λευκόνοικο (είσοδος από την οδό Πέτρου Mαυρομιχάλη / Στρατηγού Τιμάγια), το Σάββατο, 08 Δεκεμβρίου 2018, στις 11.00π.μ., στο Δημαρχείο Στροβόλου (Λ. Στροβόλου 100), για να γνωρίσετε όλη την παρέα, και την Κυριακή, 09 Δεκεμβρίου 2018, στις 12.00μ.μ. στον κινηματογράφο ΔΑΝΑΟ (Λ. Κηφισίας 109), για να γνωρίσετε από κοντά τον αγαπημένο σας συγγραφέα σε μια άκρως γιορτινή ατμόσφαιρα.

Θα ακολουθήσουμε τα ίχνη του Κλουζ, θα παρακολουθήσουμε τις ύποπτες κινήσεις της Μίλι, θα ταξιδέψουμε με το σούπερ σπέσιαλ υποβρύχιο του βαρόνου Μάγκνους, κι έτσι θα καταλήξουμε σε υπόπτους και θα εξιχνιάσουμε το δικό μας «αστυνομικό μυστήριο». Φέρτε μαζί σας: αυξημένη παρατηρητικότητα, ορθή αντίληψη, καλή μνήμη, ένστικτο, φαντασία και πάνω απ’ όλα διάθεση για παιχνίδι.

Στο τέλος της εκδήλωσης, ο συγγραφέας θα υπογράψει βιβλία στους μικρούς αναγνώστες.

Την εκδήλωση διοργανώνουν τα βιβλιοπωλεία PARGA και οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ.

ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΕΚΕΙ!