Glass
Τρόμου
Διάρκεια: 129'

Η περίληψη:
Ο φύλακας ασφαλείας David Dunn χρησιμοποιεί τις υπερφυσικές ικανότητές του για να εντοπίσει τον Kevin Wendell Crumb, έναν διαταραγμένο άνθρωπο που έχει 24 προσωπικότητες.



Asterix: Le secret de la potion magique - Αστερίξ: Το μυστικό του μαγικού ζωμού
Κινούμενα σχέδια
Διάρκεια: 85'

Η περίληψη:
Ο δρυίδης Panoramix συνειδητοποιεί ότι ήρθε η ώρα να μεταδώσει το μυστικό του μαγικού φίλτρου σε έναν νεαρό ταλαντούχο δρυίδη. Έτσι ξεκινά το ταξίδι του στο γαλατικό χωριό, μαζί με τον Asterix και τον Obelix, ώστε να μπορέσει να εξασφαλίσει το μέλλον του χωριού του.



Περιμένοντας τη νονά
Κωμωδία
Διάρκεια: 96'

Η περίληψη:
Ο Ηρακλής και ο Αγησίλαος, εγκαταλείπουν την Αθήνα για ένα ταξίδι στη Νάξο, με την προσδοκία μας επικείμενης κληρονομιάς.



Undir trenu - Κάτω από το δέντρο
Σάτιρα
Διάρκεια: 89'

Η περίληψη:
O Atli, πατέρας μιας τετράχρονης, χωρίζει με τη σύντροφό του κι αναγκάζεται να επιστρέψει στο πατρικό του, όπου βυθίζεται στη διαμάχη που έχουν οι γονείς του με τους γείτονές τους για τη σκιά ενός μεγάλου, όμορφου δέντρου που έχουν στην αυλή τους. Καθώς η ένταση κλιμακώνεται, καταστρέφονται περιουσίες, κατοικίδια εξαφανίζονται και κυκλοφορεί η φήμη πως ο γείτονας εθεάθη με αλυσοπρίονο.



In den gangen - Στους διαδρόμους
Αισθηματική
Διάρκεια: 125'

Η περίληψη:
Ο Christian δουλεύει σε ένα σούπερμάρκετ, όπου γνωρίζει την Marion,την υπεύθυνη του διαδρόμου των γλυκών και την ερωτεύεται. Δυστυχώς η Marion είναι ήδη παντρεμένη και ο έρωτας του Κρίστιαν δείχνει ότι φτάνει σε αδιέξοδο. Όλα είναι φυσιολογικά στην καθημερινότητά τους, μέχρι που η Marion μία μέρα δεν εμφανίζεται στη δουλειά της.



At eternity's gate - Στην πύλη της αιωνιότητας
Βιογραφική
Διάρκεια: 111'

Η περίληψη:
Η ταινία σκιαγραφεί τα χρόνια που ο κορυφαίος Ολλανδός ιμπρεσιονιστής Vincent van Gogh έζησε στην Αρλ της Γαλλίας, τότε που μαγεμένος από το γαλλικό τοπίο και φως δημιούργησε μερικά από τα πιο εμβληματικά έργα του, όπως η «Έναστρη Νύχτα», το «Υπνοδωμάτιο στην Αρλ» και η σειρά «Ηλιοτρόπια», μεταξύ εκατοντάδων άλλων.



Η πολιορκία
Ιστορική
Διάρκεια: 75'

Η περίληψη:
Η «Πολιορκία», αποτελεί μέρος της τριλογίας της AratosFilms για το 1821. Η πολυσυζητημένη «Έξοδος 1826»του Βασίλη Τσικάρα, ήταν η πρώτη. Η «Πολιορκία», παντρεύει τη μυθοπλασία και το ιστορικό γεγονός της μάχης της Μονής Δοβρά στη Βέροια, το 1822.