Serenity - Το νησί της αποπλάνησης
Δραματική
Διάρκεια: 106'

Η περίληψη:
Το μυστηριώδες παρελθόν του καπετάνιου ενός αλιευτικού σε ένα νησί της Καραϊβικής, επανέρχεται για να τον στοιχειώσει, όταν η πρώην γυναίκα του τον βρίσκει και του ζητάει βοήθεια.



Stan & Ollie - Χοντρός & Λιγνός
Εποχής
Διάρκεια: 97'

Η περίληψη:
Ο Stan και η Ollie, το πιο διάσημο ζευγάρι κωμικών παγκοσμίως, περιοδεύουν στη Μεγάλη Βρετανία για να δώσουν μια νέα πνοή στην καριέρα τους.



Mary Queen of Scots - Μαίρη, η Βασίλισσα της Σκοτίας
Βιογραφική
Διάρκεια: 124'

Η περίληψη:
Η Mary Stuart προσπάθησε να εκθρονίσει την ξαδέρφη της και βασίλισσα της Αγγλίας Elizabeth. Αυτή η προσπάθειά της την καταδικάζει σε χρόνια φυλάκιση πριν την μοιραία εκτέλεσή της.



Dilili a Paris - Η Dilili στο Παρίσι
Κινούμενα σχέδια
Διάρκεια: 94'

Η περίληψη:
Η μικρή Dilili στη Μπελ Επόκ του Παρισιού, αποφασίζει να εξιχνιάσει τις μυστηριώδεις απαγωγές κοριτσιών. Κατά τη διάρκεια της έρευνάς της, συναντάει καλλιτέχνες και επιστήμονες, όπως ο Μονέ και ο Προυστ, ο Παστέρ και ο Ντεμπισί, και άλλοι, που θα της δώσουν στοιχεία για να λύσει το μυστήριο.



Replicas - Πιστό αντίγραφο
Επιστημονικής φαντασίας
Διάρκεια: 107'

Η περίληψη:
Ο νευροχειρούργος Will Foster βρίσκεται στα πρόθυρα της επιτυχής μεταμόσχευσης ανθρώπινης συνείδησης σε κομπιούτερ, όταν η οικογένεια του σκοτώνεται με τραγικό τρόπο σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα. Απεγνωσμένος να τους αναστήσει, ο Will ζητά τη βοήθεια του συναδέλφου του, Ed, ώστε να τον βοηθήσει να κλωνοποιήσει τα σώματα τους σε ρεπλίκες. Και τότε έρχεται αντιμέτωπος με ένα τεράστιο δίλημμα, αφού αποδεικνύεται ότι μπορεί να φέρει στη «ζωή» μονάχα τους τρεις από τους τέσσερις χαμένους ανθρώπους του.



On the basis of sex - Η αρχή της ισότητας
Βιογραφική
Διάρκεια: 120'

Η περίληψη:
Η πραγματική ιστορία της Ruth Bader Ginsburg, μιας αγωνίστριας δικηγόρου και νέας μητέρας που αντιμετώπισε πολλές αντιξοότητες αλλά και μια σειρά από εμπόδια στον αγώνα της για ίσα δικαιώματα μεταξύ ανδρών και γυναικών.



Kona fer i strid - Γυναίκα σε πόλεμο
Δραματική
Διάρκεια: 101'

Η περίληψη:
Η Halla, μία σαραντάχρονη γυναίκα, κηρύττει πόλεμο σε μία τοπική βιομηχανία αλουμινίου, για να εμποδίσει την καταστροφή του περιβάλλοντος στη χώρα της. Ρισκάρει τα πάντα για να προστατέψει τα ορεινά μέρη της Ισλανδίας, αλλά η κατάσταση ανατρέπεται όταν δέχεται μία απρόσμενη άφιξη ενός ορφανού στη ζωή της.



Hitler contro Picasso e gli altri - Χίτλερ εναντίον Πικάσο και των άλλων
Ντοκιμαντέρ
Διάρκεια: 94'

Η περίληψη:
Μια ενδιαφέρουσα αναφορά στην αντίσταση του Hitler και των ναζί στην τέχνη (Πικάσο, Ματίς, Ρενουάρ, Σαγκάλ κ.α.)



Ja, Olga Hepnarova - Εγώ, η Όλγα
Βιογραφική
Διάρκεια: 105'

Η περίληψη:
Η ιστορία της 22χρονης Olga Hepnarova, η οποία το 1973, διέπραξε μαζική δολοφονία, οδηγώντας ένα φορτηγό πάνω σε αθώους ανθρώπους.