The upside - Η θετική πλευρά της ζωής
Δραμεντί
Διάρκεια: 125'

Η περίληψη:
Η κωμική πλευρά της σχέσης μεταξύ ενός πλούσιου τετραπληγικού άντρα με ένα πρώην κατάδκο, ο οποίος έχει αναλάβει να τον φροντίζει.



BTS World Tour: Love yourself in Seoul
Εκδήλωση
Διάρκεια: 116'

Η περίληψη:
Το «BTS World Tour: Love Yourself in Seoul» γυρίστηκε τον Αύγουστο του 2018 στο Ολυμπιακό Στάδιο της Σεούλ στο πλαίσιο της παγκόσμιας περιοδείας τους που παρακολούθησαν χιλιάδες θαυμαστές τους ανά τον κόσμο. Η ταινία επικεντρώνεται τόσο στη μουσική και σκηνική παρουσία των BTS όσο και στην ευρύτερη καλλιτεχνική τους κατεύθυνση.



Holmes & Watson - Σέρλοκ Χολμς & Δρ. Γουάτσον
Κωμωδία
Διάρκεια: 90'

Η περίληψη:
Μία χιουμοριστική προσέγγιση των κλασικών μυστηρίων του Sir Arthur Conan Doyle με τον Holmes και τον Watson. Ο Holmes, με τη βοήθεια του Δρ. Watson, προσπαθούν να ανατρέψουν τα δόλια σχέδια του James Moriarty για τη δολοφονία της βασίλισσας.



Backtrace - Φλασμπακ
Αστυνομική
Διάρκεια: 92'

Η περίληψη:
Ο Macdonald παθαίνει ένα σοβαρό ατύχημα μετά από μια αποτυχημένη ληστεία και βρίσκεται στην ψυχιατρική πτέρυγα των φυλακών. Μετά από 7 χρόνια, καταφέρνει να αποδράσει. Έξω όμως τον περιμένει νέα περιπέτεια, έρχεται αντιμέτωπος με έναν πράκτορα του FBI και το πειραματικό φάρμακο που του έδωσαν τον αναγκάζει να θυμηθεί τα πάντα, ακόμη και το ίδιο του το παρελθόν.



Pajaros de verano - Αποδημητικά πουλιά
Αστυνομική
Διάρκεια: 125'

Η περίληψη:
Κατά τη διάρκεια της αναπτυσσόμενης επιχειρήσης ναρκωτικών στην Κολομβία, o Rapayet και η οικογένειά του εμπλέκονται σε έναν πόλεμο, στην προσπάθειά τους να προστατέψουν τις παραδόσεις τους, τους άγραφους νόμους τιμής τους και τη ζωή τους.



Minuscule: Les mandibules du bout du monde - Τοσοδούλικα 2: Περιπέτεια στην άκρη του κόσμου
Computer animation
Διάρκεια: 132'

Η περίληψη:
Όταν αρχίσει να πέφτει το πρώτο χιόνι στην κοιλάδα, τα "τοσοδούλικα" μαζεύουν προμήθειες για τον χειμώνα. Μία μικρή πασχαλίτσα, ο Alas, εγκλωβίζεται σε έαν κουτί και στέλνεται στην Καραϊβική. Τον ακολουθεί όλη η ομάδα των φίλων του για να τον σώσει και ξεκινούν ένα ταξίδι όλο περιπέτεια και καινούριες εμπειρίες.