"Ιστορίες του Άλλοτε" - Συλλογικό έργο

Νεράιδες, λάμιες, στρίγγλες, μόρες, μάγισσες, βρικόλακες, κατάρες και στοιχειά, ανεκπλήρωτοι έρωτες, καημοί, γοργόνες, ο ήλιος και το φεγγάρι, μεταμορφώσεις, συμφωνίες, απόδοση δικαίου, προδοσίες, υποσχέσεις. Στοιχεία όλα του ελληνικού Φανταστικού, μπλέκονται σε είκοσι οχτώ μοναδικές ιστορίες εμπνευσμένες από την ελληνική παράδοση. Παραμύθια, σκοτεινές ιστορίες, άλλες πικρές, άλλες γλυκές και άλλες μελαγχολικές, μας ταξιδεύουν στο “άλλοτε”, με τις λέξεις του “σήμερα”.
Η σύγχρονη λογοτεχνία φαντασίας συναντά το παρελθόν και το μετουσιώνει σε ένα νέο λογοτεχνικό πάντρεμα που αφήνει μια πρωτότυπη και ιδιαίτερη αναγνωστική επίγευση.
"Η πόρνη" της Μαριάννας Αδαμοπούλου

Δυο μονόλογοι σε τρεις πράξεις.
Δυο άνθρωποι συναντιούνται με αφορμή τον θάνατο και αφηγούνται τις ζωές τους χωρίς ποτέ να ειδωθούν.
Πώς μπορείς να φύγεις αν πρώτα δεν ολοκληρωθείς και πώς μπορείς να ολοκληρωθείς αν δεν δεχτείς όλα όσα αρνείσαι;
Ποτέ δεν είναι αργά. καθώς πολλές φορές, τα πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται.
"Η Αγάπη πριν τις Επιθυμίες | desires #2" της Άντας Αντρέου

Τα πρόσωπά μας ήταν σε απόσταση αναπνοής.
«Με αγαπάς», μουρμούρισε πάνω στα χείλια μου. «Πάρ’ το σαν μάθημα αυτό. Απόδειξη πως έτσι και φύγω, θα χαθείς», ομολόγησε χαμηλόφωνα.
Στις «Σκοτεινές Επιθυμίες», η Άντα Αλιβιζάτου μας γνώρισε το παρόν της. Τώρα, έφτασε η στιγμή να μας γυρίσει πίσω στον χρόνο και να μας δείξει το παρελθόν που την άλλαξε…
…δύο χρόνια πριν. Τότε που η Άντα ήρθε αντιμέτωπη για πρώτη φορά με τη σκληρή αλήθεια και την απάνθρωπη συνειδητοποίηση πως τίποτα δεν είναι δεδομένο.
Ο Θέμης Φραντζής και ο Πάνος Αναγνώστου επιστρέφουν για να απαντήσουν στα αινιγματικά ερωτήματα. Δύο ονόματα και μία ιστορία. Μία ιστορία που συνέτριψε περισσότερα από ένα άτομα.
Απαντήσεις που δημιουργούν νέες ερωτήσεις, ένα ανεξήγητο μυστήριο και το αποτέλεσμα που άλλαξε την Άντα γεννάει νέα ερωτηματικά για το μέλλον.
Γιατί για την Άντα Αλιβιζάτου, τίποτα δεν τέλειωσε ακόμη…