Cold pursuit - Ψυχρή καταδίωξη
Γκανγκστερική
Διάρκεια: 118'

Η περίληψη:
Ένας οδηγός εκχιονιστικού στην Κεχόε, όπου η θερμοκρασία είναι υπό το μηδέν, ψάχνει εκδίκηση από τους εμπόρους ναρκωτικών που πιστεύει ότι σκότωσαν τον γιο του. Βασισμένο σε Νορβηγικό Φιλμ του 2014, "In Order of Disappearance".



Vykradena Pryntsesa: Ruslan i Lyudmyla - Η κλεμμένη πριγκίπισσα
Κινούμενα σχέδια
Διάρκεια: 85'

Η περίληψη:
Την εποχή των γενναίων ιπποτών, των πανέμορφων πριγκιπισσών και των πολεμιστών μάγων, ο Ruslan, ένας περιπλανώμενος καλλιτέχνης που ονειρευόταν να γίνει ιππότης, συναντά την όμορφη Μίλα και την ερωτεύεται. Ωστόσο, ο Chornomor, ο κακός μάγος, κλέβει τη Μίλα μπροστά από τα μάτια του Ruslan και προσπαθεί να απομυζήσει την αγάπη της για να τροφοδοτήσει τη μαγεία του. Χωρίς να χάσει χρόνο, ο Ruslan ξεκινάει μια επική περιπέτεια ώστε να σώσει την κλεμμένη πριγκίπισσα.



The prodigy - Ο χαρισματικός
Θρίλερ
Διάρκεια: 100'

Η περίληψη:
Η Sarah ανησυχεί για την περίεργη συμπεριφορά του γιου της και πιστεύει ότι κάτι υπερφυσικό τον έχει επηρεάσει. Καλείται να επιλέξει ανάμεσα στο μητρικό ένστικτο και την ανάγκη της να ανακαλύψει τι έχει φέρει στην επιφάνεια τη σκοτεινή πλευρά του γιου της.



Al-Taqareer Hawl Sarah wa Saleem - Απαγορευμένες συναντήσεις
Αισθηματική
Διάρκεια: 127'

Η περίληψη:
Η Sarah, διατηρεί ένα καφέ στην Ιερουσαλήμ, στο οποίο συνεργάζεται με τον Saleem, τον μεταφορέα του προμηθευτή της, ο ο οποίος προσπαθεί να ανταπεξέλθει στην πίεση της δουλειάς. Η Sarah και ο Saleem αρχίζουν να έχουν ανάγκη ο ένας τον άλλον, δε γνωρίζουν όμως ότι μια σειρά παρεξηγήσεων θα τους οδηγήσει σε κατηγορίες εναντίον τους για κατασκοπεία.



Hat trick - Το γύρισμα της τύχης
Δραματικό θρίλερ
Διάρκεια: 92'

Η περίληψη:
Τέσσερις φίλοι γυρνώντας από ένα πάρτυ, πέφτουν με το αυτοκίνητό τους πάνω σε κάτι, το οποίο κανείς δεν είδε τι ήταν. Επιστρέφουν στο σπίτι του ενός για να συζητήσουν τι έγινε και ξεκινάει να ξετυλίγεται ένα κουβάρι με συναισθηματικούς και ηθικούς προβληματισμούς.



Μια νύχτα στην Κόλαση
Φαντασίας
Διάρκεια: 82'

Η περίληψη:
Κάθε πενήντα χρόνια, εμφανίζεται ένα τέρας και τρομοκρατεί τους κατοίκους ενός χωριού. Όταν το τέρας επανεμφανίζεται στο χωριό, ο Αρτέμης, ο μοναδικός του χωριού που κράτησε την περιουσία του, θα αποφασίσει να πολεμήσει το τέρας, με τη βοήθεια μιας γερόντισσας και ενός λεπρού, οι οποίοι το είχαν ξανακάνει πενήντα χρόνια πριν.



Scopophilia
Θρίλερ
Διάρκεια: 70'

Η περίληψη:
Μέσα από το διαδίκτυο, ο Αλέξης γίνεται άθελά του μάρτυρας ενός φόνου και μπλέκει στον ιστό ενός κατά συρροή δολοφόνου. Θα μπορέσει να ξεσκεπάσει τον δολοφόνο ή θα πιαστεί και ο ίδιος στην παγίδα του;



The Lego Movie 2: The second part - Η ταινία Lego 2
Computer animation
Διάρκεια: 106'

Η περίληψη:
Μετά από πέντε χρόνια ηρεμίας στην πόλη των Lego, οι πολίτες αντιμετωπίζουν μία νέα απειλή από το διάστημα. Αφού έχουν καταστραφεί όλα, στην προσπάθειά τους να αποκαταστήσουν το σύμπαν των LEGO, ο Emmet, η Lucy, ο Batman και οι φίλοι τους καταφεύγουν σε έναν άλλο γαλαξία, όπου όλα είναι μουσικά. Εκεί δοκιμάζουν το θάρρος τους και τη δημιουργικότητά τους και συνειδητοποιούν πόσο σημαντικοί είναι.