Οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ προσκαλούν τους μικρούς τους φίλους στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα

ΠΑΙΖΩ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΘΛΟΥΣ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ

που είναι βασισμένο στα ΜΥΘΟΛΟΓΙΚΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ της Μαρίας Αγγελίδου το Σάββατο, 18 Μαΐου 2019, στις 12:30μ.μ., στον ΠΟΛΥΧΩΡΟ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ (Ιπποκράτους 118, Αθήνα).

Τα παιδιά ακολουθούν στον χάρτη το ταξίδι του Ηρακλή, αναγνωρίζουν τους άθλους όπως αυτοί απεικονίζονται σε αγγεία και γλυπτά και στη συνέχεια διασκεδάζουν παίζοντας παντομίμα, ανακαλύπτουν τη σχέση των άθλων με τα μεταλλεύματα και τα υδραυλικά έργα, εξερευνούν τη σημασία και τον συμβολισμό των άθλων και τέλος δημιουργούν τα ίδια τον δέκατο τρίτο άθλο του Ηρακλή, βάζοντας τον ήρωα να σώσει την ανθρωπότητα από ένα σύγχρονο πρόβλημα.

Το πρόγραμμα έχει σχεδιάσει και εμψυχώνει η ηθοποιός Μαρία Τερζάκη. Απευθύνεται σε παιδιά από 7 ετών, διαρκεί μία ώρα και μπορεί να φιλοξενήσει ως και 25 παιδιά.

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ Η ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
ΘΑ ΤΗΡΗΘΕΙ ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ
Δηλώσεις συμμετοχής στο e-mail: polychoros@metaixmio.gr
___________________________________________________________________________________


Το βιβλιοπωλείο ΕΠΙΚΕΝΤΡΟΝ και οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ προσκαλούν μικρούς και μεγάλους σε εκδήλωση με αφορμή το νέο παιδικό βιβλίο της Μαίρης Τσόγκα


το Σάββατο, 18 Μαΐου 2019, στις 12.00μ.μ., στον χώρο του βιβλιοπωλείου (Αγ. Αναργύρων 5, Άγιοι Ανάργυροι).

Ένα τέρας φοβερό, που κάνει επιτυχημένη καριέρα τρομάζοντας τους πάντες, μένει ξαφνικά… άνεργο. Τι δουλειά όμως μπορεί να κάνει ένα τέρας, όταν κανείς δεν το χρειάζεται και όλοι τρέμουν μπροστά του; Τι θα γίνει όμως όταν θα πρέπει να παρουσιαστεί σε ένα πάρτι προς τιμήν του; Αν σας τρώει η περιέργεια για το τι θα συμβεί, ελάτε να ακούσουμε μαζί την ιστορία, να τραγουδήσουμε και να παίξουμε. Η συγγραφέας Μαίρη Τσόγκα θα είναι μαζί μας, για να μας συστήσει αυτό το διαφορετικά όμορφο τέρας!

ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ!

Για παιδιά από 6 ετών
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ