Joker
Περιπέτεια
Διάρκεια: 122'

Η περίληψη:
Σε μια ταραγμένη Γκόθαμ Σίτι ο Arthur Fleck είναι ένας κοινωνικά απροσάρμοστος, μοναχικός άντρας που ζει με τη μητέρα του και δουλεύει ως κλόουν. Ονειρεύεται καριέρα κωμικού, αλλά όταν η ασφυκτική πίεση του περιβάλλοντός του κορυφωθεί, η έκρηξή του θα λάβει απρόβλεπτες διαστάσεις.



Ενήλικοι στην αίθουσα - Adults in the room
Πολιτικό θρίλερ
Διάρκεια: 124'

Η περίληψη:
Κερδίζοντας τις εκλογές του 2015, η νέα αριστερή ελληνική κυβέρνηση πρέπει να ξεκινήσει έναν μαραθώνιο διαπραγματεύσεων με τους εχθρικούς Ευρωπαίους εταίρους της πάνω στις ασφυκτικές οικονομικές υποχρεώσεις που της έχουν επιβληθεί.



Öndög - Το αυγό
Δραματική
Διάρκεια: 100'

Η περίληψη:
Ένας 18χρονος αστυνομικός φυλάει μόνος του τη σκηνή ενός εγκλήματος στη μέση της αχανούς μογγολικής στέπας. Μια 35χρονη κτηνοτρόφος έχει σταλεί να τον βοηθήσει. Απομονωμένοι, περνούν μια ερωτική νύχτα και η γυναίκα μένει έγκυος.



Lemonade - Αμερικάνικο όνειρο
Δραματική
Διάρκεια: 88'

Η περίληψη:
Η Mara, μια Ρουμάνα με έναν εννιάχρονο γιο, έχει παντρευτεί έναν Αμερικανό με προβλήματα υγείας και προσπαθεί να πάρει την πολυπόθητη πράσινη κάρτα. Ο αρμόδιος υπάλληλος όμως την εκβιάζει, ζητώντας της σεξουαλικές χάρες για να προωθήσει το αίτημά της.



Tystnaden - Η σιωπή
Δραματική
Διάρκεια: 95'

Η περίληψη:
Καθοδόν προς τη Σουηδία, δύο αδερφές και ο μικρός γιος της μιας κάνουν στάση στο ξενοδοχείο μιας άγνωστής τους πόλης. Η χρόνια αντιζηλία μεταξύ τους κορυφώνεται και οι διαφορετικοί χαρακτήρες τους συγκρούονται με ολέθρια ένταση.