ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΠΟΛΥΧΩΡΟ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ
Μια χρονιά φεύγει… μια καινούργια ξεκινά…
Ελάτε να ευχηθούμε όλοι μαζί καλές γιορτές!

Οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ βάζουν τα καλά τους και υποδέχονται τα Χριστούγεννα με μια μεγάλη γιορτή γεμάτη βιβλία, μουσική, ποτά και κεράσματα, παρέα με τους αγαπημένους σας συγγραφείς, σ’ ένα ολοήμερο πάρτι για μικρούς και μεγάλους. Το Σάββατο, 14 Δεκεμβρίου 2019, σας περιμένουμε στον ΠΟΛΥΧΩΡΟ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ (Ιπποκράτους 118, Αθήνα), από τις 12.00μ.μ., με γιορτινή διάθεση, κέφι και πολλές εκπλήξεις!

Ελάτε να γιορτάσουμε τα γενέθλια της αγαπημένης μας Άλκη Ζέη η οποία θα υπογράψει αντίτυπα από το νέο παιδικό της βιβλίο, να γνωρίσετε από κοντά τους συγγραφείς μας και να διασκεδάσουμε με χριστουγεννιάτικες και ροκ μελωδίες. Στα decks ο Ροκ Σταρ Στέφανος Τσιτσόπουλος.

Σας περιμένουμε όλους!
___________________________________________________________________________________


H Ομάδα Αστρονομίας της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Κορίνθου, το βιβλιοπωλείο ΚΟΥΚΙΔΑ και οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ σας προσκαλούν στην παρουσίαση του νέου βιβλίου του Διονύση Π. Σιμόπουλου


το Σάββατο, 14 Δεκεμβρίου 2019, στις 19.00μ.μ., στο Δημοτικό Θέατρο Κορίνθου «Θωμάς Θωμαΐδης» (Δαμασκηνού 57).

Με τον διακεκριμένο αστροφυσικό συνομιλεί ο Χάρης Καμπάνης, στέλεχος της Microsoft Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης και πρώην Πρόεδρος της Ελληνικής Αστρονομικής Ένωσης. Θα ακολουθήσει συζήτηση με το κοινό και τον συγγραφέα.

Με τη συνεργασία του βιβλιοπωλείου ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΣΚΕΨΗ.