Μένουμε σπίτι και ακούμε λογοτεχνικά βιβλία
όπως τα διάβασαν οι συγγραφείς τους

Βιβλία που ακούγονται, δωρεάν από τις εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ

Οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ, λαμβάνουν υπόψη όλους εκείνους που τώρα μένουν σπίτι και θέλουν να ψυχαγωγηθούν ποιοτικά. Προσφέρουν εντελώς δωρεάν τέσσερα ξεχωριστά βιβλία που ακούγονται ή αλλιώς audio books. Βιβλία γραμμένα από την πένα δημοφιλών συγγραφέων σε μια αφήγηση-ερμηνεία των ίδιων των δημιουργών τους, η οποία υπόσχεται να μεταβάλει την επαφή με τη λογοτεχνία σε μια διαφορετική και εντελώς ξεχωριστή εμπειρία, και παράλληλα έχει και αρχειακή αξία. Τα audio book δίνουν επίσης την ευκαιρία σε άτομα με προβλήματα όρασης να συνεχίσουν να απολαμβάνουν την αγαπημένη τους ασχολία, το διάβασμα.
Ακούστε λοιπόν με τη φωνή των δημιουργών τους ολόκληρα βιβλία, ενώ χαλαρώνετε στο κρεβάτι ή τη βεράντα, μαγειρεύετε, σιδερώνετε, γυμνάζεστε ή είστε στον καναπέ παρέα με τα παιδιά σας που βλέπουν το αγαπημένο τους πρόγραμμα στην τηλεόραση, ακόμη και όταν είστε στη μπανιέρα σας. «Διαβάστε» με τα βιβλία που ακούγονται και ταξιδέψτε στην χώρα της αφήγησης ό,τι και να κάνετε, συντροφιά με ένα ζευγάρι ακουστικά.

Πατήστε στο κάθε εξώφυλλο και ακούστε*:

https://soundcloud.com/metaichmio/sets/1anggzuuaaap?utm_source=newsletter&utm_campaign=audiobook_molyvi_faber&ref_tim=1586084717&ref_a=24716703&ref_b=1084897https://soundcloud.com/metaichmio/sets/evye39pa6qeo?utm_source=newsletter&utm_campaign=audiobook_pandaimonio&ref_tim=1586084718&ref_a=24716703&ref_b=1084897https://soundcloud.com/metaichmio/sets/qkrzjhy3ptbl?utm_source=newsletter&utm_campaign=audiobook_apopse_den_exoume_filous&ref_tim=1586084718&ref_a=24716703&ref_b=1084897https://soundcloud.com/metaichmio/sets/5nb8yzoipyrx?utm_source=newsletter&utm_campaign=audiobook_h_kalosynh_ton_ksenon&ref_tim=1586084720&ref_a=24716703&ref_b=1084897


Την εμβληματική Άλκη Ζέη να αφηγείται την ιστορία των πρώτων είκοσι πέντε χρόνων της ζωής της, τα οποία διαμόρφωσαν τη μετέπειτα πορεία της. Μια ολόκληρη εποχή ζωντανεύει μέσα από τη συναρπαστική της αφήγηση στο βιβλίο της Με μολύβι φάμπερ νούμερο δύο.

Το Πανδαιμόνιο του Κώστα Ακρίβου, ένα μυθιστόρημα που έκανε αίσθηση και συγκρίθηκε με την Πάπισσα Ιωάννα του Ροΐδη και Το όνομα του ρόδου του Ουμπέρτο Έκο.

Το Απόψε δεν έχουμε φίλους της Σοφίας Νικολαΐδου, ένα βραβευμένο μυθιστόρημα για τρεις γενιές Ελλήνων που προσπαθούν να ζήσουν τη ζωή τους, την ώρα που η Ιστορία δείχνει τα δόντια της.

Το βιβλίο Η καλοσύνη των ξένων του Πέτρου Τατσόπουλου, στο οποίο ο καταξιωμένος συγγραφέας ανατέμνει την ιστορία της υιοθεσίας του. Ένα βιβλίο με γενναίες δόσεις χιούμορ και άλλες τόσες κυνισμού που, κατά γενική ομολογία, διαβάζεται απνευστί.

* Τα ηχητικά αρχεία των βιβλίων είναι ανεβασμένα στην πλατφόρμα του Soundcloud όπου μπορείτε να τα ακούσετε απευθείας ή να τα κατεβάσετε στην ηλεκτρονική σας συσκευή (εφόσον δημιουργήσετε λογαριασμό στο Soundcloud).