Irresistible - Ακαταμάχητος
Δραματική κομεντί
Διάρκεια: 101'

Η περίληψη:
Ένας έμπειρος οργανωτής πολιτικής επικοινωνιακής στρατηγικής των Δημοκρατικών πείθει έναν βετεράνο του στρατού να κατέβει ως υποψήφιος δήμαρχος του κόμματος σε μια συντηρητική αγροτική κωμόπολη του Γουισκόνσιν.



Greenland - Greenland: Το τελευταίο καταφύγιο
Περιπέτεια
Διάρκεια: 109'

Η περίληψη:
Όταν ένας κομήτης πλησιάζει απειλητικά τη Γη, η τριμελής οικογένεια του μηχανικού John Garrity ειδοποιείται να καταφύγει σε ειδικά διαμορφωμένο καταφύγιο. Η πορεία της μέχρι εκεί, όμως, μετατρέπεται σε εφιάλτη, καθώς ο πανικός έχει εξαπλωθεί ανεξέλεγκτα σ’ όλη τη χώρα και ο χρόνος μετρά αντίστροφα.



Οι άγνωστοι Αθηναίοι
Ντοκιμαντέρ
Διάρκεια: 76'

Η περίληψη:
Η ζωή των αδέσποτων σκύλων στο κέντρο Αθήνας και η σχέση τους με τους ανθρώπους και το χώρο γύρω τους.



Scoob! - Scooby Doo!
Animation
Διάρκεια: 93'

Η περίληψη:
Ένα αδέσποτο σκυλί και ο μοναχικός Σάγκι γίνονται αχώριστοι φίλοι και ενώνουν τις δυνάμεις τους με τους επίδοξους νεαρούς ντετέκτιβ Φρεντ, Βίλμα και Δάφνη, δημιουργώντας τη φημισμένη Mystery Inc. Τώρα, μετά από εκατοντάδες εξιχνιάσεις μυστηρίων, ο Σκούμπι Ντου και η παρέα του έρχονται αντιμέτωποι με μια πλεκτάνη που ετοιμάζεται να ζωντανέψει έναν επικίνδυνο σκύλο φάντασμα, τον διαβόητο Κέρβερο.



The roads not taken - Οι ζωές που δεν έζησα
Δραματική
Διάρκεια: 85'

Η περίληψη:
Η νεαρή Molly θα περάσει μια ολόκληρη μέρα με τον πατέρα της, συνοδεύοντάς τον σε ιατρικές επισκέψεις. Εκείνος, όμως, υποφέροντας από βαριά μορφή άνοιας, δυσκολεύεται να επικοινωνήσει μαζί της, συγχέοντας διαρκώς την πραγματικότητα με τις αναμνήσεις του.