"Λάμψη στο σκοτάδι" του Hans Åke Lilja

Μια ανθολογία τρόμου από τους μάστερ του είδους.
Πάμε τώρα να συναντήσουμε τον Λίλγια… Μας περιμένει ήδη, εκεί μπροστά, στο σκοτάδι… Τον βλέπετε, έτσι δεν είναι; Απλώς συνεχίστε να περπατάτε και θα τον βρείτε σύντομα, σας το υποσχόμαστε. Είναι εκεί, λάμποντας και περιμένοντάς σας… Πιάστε το χέρι του και θα λάμψετε κι εσείς στο σκοτάδι!
Σε αυτήν την επετειακή έκδοση για τα είκοσι χρόνια της πλούσιας σε ύλη ιστοσελίδας των θαυμαστών του Stephen King Βιβλιοθήκη Λίλγια, θα βρείτε μια συναρπαστική ανθολογία διηγημάτων, ιδανική για κάθε οπαδό της λογοτεχνίας τρόμου. Έχοντας στο δυναμικό του ένα ανατριχιαστικό διήγημα του Stephen King που δεν έχει συμπεριληφθεί σε καμία προηγούμενη συλλογή έργων του, το Λάμψη στο σκοτάδι είναι μια αλησμόνητη ανθολογία τρόμου με την υπογραφή μερικών από τους γνωστότερους και πιο ταλαντούχους συγγραφείς του είδους, όπως, μεταξύ άλλων, οι Κλάιβ Μπάρκερ, Γιον Αϊβίντε Λίντ-κβιστ και Έντγκαρ Άλαν Πόε. 

"Χαμένοι στη Νάπολη" της Heddi Goodrich

Η Χέντι είναι μια Αμερικανίδα φοιτήτρια γλωσσολογίας που σπουδάζει στη Νάπολη και μένει στην Ισπανική Συνοικία. Η ζωή στις παλιές πολυκατοικίες είναι φθηνή κι ο κόσμος ζει σε ετοιμόρροπα κτίρια που μοιάζουν κολλημένα το ένα με το άλλο· κτίρια ψηλά, με θέα τον ουρανό και τον Βεζούβιο, με μπαλκόνια και ταράτσες όπου οι φοιτητές περνούν τον χρόνο τους αγναντεύοντας τη Νάπολη, καπνίζοντας και συζητώντας.
Ο Πιέτρο είναι φοιτητής γεωλογίας, γιος μιας αγροτικής οικογένειας δεμένης με τη γη με έναν πρωτόγονο, άρρηκτο δεσμό. Παρόλο που το χωριό του απέχει μόλις εκατό χιλιόμετρα, ο Πιέτρο νιώθει στη Νάπολη τόσο ξένος όσο και η Χέντι.
Το Χαμένοι στη Νάπολη είναι μια διπλή ιστορία αγάπης: για την πόλη και για έναν νεαρό άντρα. Δυο νέοι στέκονται απέναντι στον κόσμο, έτοιμοι να ανοιχτούν σε κάθε εμπειρία, να απολαύσουν κάθε χαρά, να εκτεθούν σε κάθε πληγή.

"Χίλιοι διάβολοι" του Frank Goldammer

Η δεύτερη υπόθεση του επιθεωρητή Μαξ Χέλερ.
Ο πόλεμος έχει τελειώσει και οι Σύμμαχοι έχουν μοιράσει τη Γερμανία μεταξύ τους. Η Δρέσδη ανήκει στη σοβιετική ζώνη κατοχής –και εξακολουθεί να είναι μια έρημος ερειπίων.
Εκείνον τον παγερό χειμώνα επικρατεί έλλειψη στέγης, πείνα και αρρώστιες. Ο επιθεωρητής Μαξ Χέλερ της νεοϊδρυθείσας Λαϊκής Αστυνομίας καλείται να εξιχνιάσει τη δολοφονία δύο αξιωματικών του Κόκκινου Στρατού, αλλά σύντομα θα βρεθεί στη δίνη μιας επικίνδυνης σύγκρουσης συμφερόντων με τους Σοβιετικούς ανωτέρους του.

"Προπόνηση Ηδονικών Διεγερτικών Ασκήσεων Π.Η.Δ.Α." του Joe Dicks

Ένα ευφάνταστο χιουμοριστικό βιβλίο με 60 «ασκήσεις» ενήλικου περιεχομένου γραμμένο από τον μετρ των άτακτων προπονήσεων Joe Dicks, ιδανικό για δώρο σε φίλους με χιούμορ ή για να εμπλουτίσετε τις δικές σας «προπονήσεις».
Λάβετε θέσεις, έτοιμοι, πηδήξτε!
Θες να φτιάξεις κορμί καυτό και ζηλευτό;
Τότε Π.Η.Δ.Α. χωρίς σταματημό!
Κάνε βήμα-βήμα τις σεξασκήσεις και είναι σίγουρο ότι θα σκίσεις!
Περιέχει εξήντα ασκήσεις με αναλυτικές οδηγίες και διαγράμματα.

"Minecraft - Οδηγός για νέους χρήστες" του Mojang

ΕΙΣΤΕ… ΠΡΩΤΑΡΗΔΕΣ ΣΤΟ MINECRAFT;
Αυτό το βιβλίο είναι ιδανικό για να ξεκινήσετε την περιπλάνησή σας στην έκδοση Bedrock του Minecraft.
Θα σας βοηθήσει να επιβιώσετε στον επικίνδυνο Επάνω Κόσμο, να εξορύσσετε υλικά, να βρίσκετε τροφή, να κατασκευάζετε εργαλεία, να χτίσετε το καταφύγιό σας και να φτιάξετε προστατευτικό θώρακα.
Επίσης, ειδικά πλαίσια δίνουν συμβουλές για τα ζώα, τα τέρατα και τα περιβάλλοντα που θα συναντήσετε.
Με αυτόν τον εκπληκτικό οδηγό, είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε τις περιπέτειές σας στο Minecraft!