Spiral: From the book of Saw - Spiral: Ο θρύλος του Saw
Τρόμου
Διάρκεια: 93'

Η περίληψη:
Μια σειρά δολοφονιών που θυμίζουν εκείνους του διαταραγμένου Jigsaw, ωθούν έναν ντετέκτιβ να αναλάβει την υπόθεση. Καθώς, όμως, η έρευνα προχωρά, ο ντετέκτιβ παρασύρεται στην αιματηρή πλεκτάνη ενός παρανοϊκού σαδιστή.



Space Jam: A New Legacy - Διαστημικά Καλάθια: Η Νέα Γενιά
Φαντασίας
Διάρκεια: 115'

Η περίληψη:
Ο LeBron James παγιδεύεται μαζί με τον κινηματογραφικό γιο του στον ψηφιακό χωροχρόνο που κατασκεύασε ο μοχθηρός Αλγόριθμος, ο οποίος θέλει να αιχμαλωτίσει τον παίκτη για να ικανοποιήσει τα σατανικά σχέδιά του. Όλα κρίνονται σε ένα ματς-τελικό, όπου ο James πρέπει να κερδίσει πάση θυσία με τη βοήθεια των Looney Tunes.



The forever purge - Η Αιώνια Κάθαρση
Τρόμου
Διάρκεια: 103'

Η περίληψη:
Την αυγή μιας ακόμα Κάθαρσης, ένα ζευγάρι Μεξικανών και μια πλούσια οικογένεια λευκών θα υποχρεωθούν να συνεργαστούν για να σώσουν τις ζωές τους από τις ορδές μανιακών ενόπλων, οι οποίοι αρνούνται να συμμορφωθούν με τους κανόνες της αιματηρής εκδήλωσης.



Rifkin's Festival - Το Φεστιβάλ του Ρίφκιν
Κομεντί
Διάρκεια: 88'

Η περίληψη:
Ένας νευρωτικός Αμερικανός συγγραφέας παρακολουθεί το Φεστιβάλ του Σαν Σεμπαστιάν, κατά τη διάρκεια του οποίου η γυναίκα του, υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων, γοητεύεται από έναν Γάλλο σκηνοθέτη. Παράλληλα, εκείνος γνωρίζει μια Ισπανίδα γιατρό και αρχίζει να κάνει έναν απολογισμό της ζωής και του γάμου του.



Un fils - Ένας γιος
Δραματική
Διάρκεια: 95'

Η περίληψη:
Στην Τυνησία του 2011, δύο γονείς πέφτουν θύματα τρομοκρατικής επίθεσης η οποία αφήνει βαριά τραυματισμένο το γιο τους. Τότε ξεκινούν έναν αγώνα ενάντια στο χρόνο για να σώσουν το παιδί αλλά και τη σχέση τους.