Ο άνθρωπος του Θεού

Δραματική
Διάρκεια: 109'

Η περίληψη:
Αφού χάνει τη θέση του επισκόπου Πενταπόλεως και εκδιώκεται από την Αλεξάνδρεια, ο Άγιος Νεκτάριος επιστρέφει στην Ελλάδα για να συνεχίσει την ιερή αποστολή του παρά τις αντιξοότητες.



Bacurau
Τρόμου
Διάρκεια: 131'

Η περίληψη:
Στο κοντινό μέλλον, σε ένα απομονωμένο σημείο της βραζιλιάνικης επαρχίας, μια αυτοοργανωμένη κοινότητα δέχεται ένοπλες επιθέσεις από αγνώστους με απροσδιόριστες προθέσεις, ώσπου οι κάτοικοι αποφασίζουν να προστατευτούν με κάθε κόστος.



Candyman
Τρόμου
Διάρκεια: 91'

Η περίληψη:
Ένας καλλιτέχνης μετακομίζει σε πολυτελές λοφτ πρώην εργατικής συνοικίας, όπου και ανακαλύπτει τον αστικό μύθο μιας βίαιης οντότητας, η οποία των εμπνέει να παραγάγει μια σειρά από έργα αγνοώντας τα αιματηρά γεγονότα που πρόκειται να προκαλέσουν.



Reminiscence - Ταξίδι μέσα από τη μνήμη
Επιστημονικής φαντασίας
Διάρκεια: 116'

Η περίληψη:
Ένας ιδιωτικός ντετέκτιβ ο οποίος παρέχει τη δυνατότητα στους πελάτες του να βιώνουν ξανά τις αναμνήσεις τους, καλείται να τεστάρει ο ίδιος την πνευματική διαύγειά του όταν χρειάζεται να εξιχνιάσει την εξαφάνιση της γυναίκας που αγαπά.



Around the world in 80 days - Ο γύρος του κόσμου σε 80 ημέρες

Animation
Διάρκεια: 82'

Η περίληψη:
Ο Πασπαρτού είναι ένας σκιουροπίθηκος ο οποίος ονειρεύεται να ταξιδέψει στον κόσμο. Η ευκαιρία να πραγματοποιηθεί η επιθυμία του έρχεται όταν ο βάτραχος Φιλέας Φογκ συμφωνεί να τον συντροφεύσει στην απόπειρά του να κάνουν το γύρο της Γης σε μόλις ογδόντα μέρες.