Τα βιβλιοπωλεία ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ και οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ σας προσκαλούν να γνωρίσετε από κοντά τον δημοσιογράφο και συγγραφέα Αλέξη Παπαχελά το Σάββατο, 13 Νοεμβρίου 2021, στον Ευριπίδη της Κηφισιάς (Λ. Κηφισίας 310).

Ο Αλέξης Παπαχελάς σάς περιμένει από τις 11.00π.μ. έως τη 13.00μ.μ., για να συνομιλήσει μαζί σας και να σας υπογράψει το νέο του βιβλίο ΕΝΑ ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΔΩΜΑΤΙΟ 1967-1974.

Είκοσι πέντε χρόνια έρευνας χρειάστηκαν για να συγκεντρωθεί το αδημοσίευτο και σπάνιο υλικό για την Επταετία που καθόρισε την ιστορική πορεία της χώρας μας. Περιέχει μαρτυρίες πολλών πρωταγωνιστών του προσκηνίου και του παρασκηνίου και επικεντρώνεται στον ρόλο των αμερικανικών υπηρεσιών.
____________________________________________________________________________________


Το βιβλιοπωλείο ΧΑΡΤΟΠΟΛΙΣ και οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ σας προσκαλούν να γνωρίσετε από κοντά τον συγγραφέα Διονύση Μαρίνο το Σάββατο 13 Νοεμβρίου 2021, στον χώρο του βιβλιοπωλείου (Λ. Κηφισίας & Δ. Βασιλείου 1).

Ο Διονύσης Μαρίνος σάς περιμένει από τις 12.00μ.μ. έως τις 14.00μ.μ. για να συνομιλήσει μαζί σας και να σας υπογράψει το νέο του μυθιστόρημα ΜΠΛΕ ΗΛΙΟΣ.

Ένα μυθιστόρημα για τις σύγχρονες σχέσεις, την ελπίδα, την ανθρώπινη ζεστασιά και εντέλει αυτό που όλοι ψάχνουμε, την αγάπη.