Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ Κύπρου και οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ σας προσκαλούν στην παρουσίαση του νέου βιβλίου του Αλέξη Παπαχελά


την Τρίτη, 30 Νοεμβρίου 2021, στις 18.00μ.μ., στον Θεατρικό Οργανισμό Κύπρου (Γρηγόρη Αυξεντίου 9, Λευκωσία).

Με σημείο αναφοράς την εισβολή στην Κύπρο τον Ιούλιο του 1974, ο Αλέξης Παπαχελάς επικεντρώνεται στον ρόλο των αμερικανικών υπηρεσιών, φωτίζοντας μερικά από τα πλέον πολυσυζητημένα ερωτήματα της σύγχρονης ελληνικής ιστορίας. Ένα βιβλίο με αδημοσίευτο και σπάνιο υλικό για την Επταετία καρπός είκοσι πέντε ετών έρευνας, με μαρτυρίες πολλών πρωταγωνιστών του προσκηνίου και του παρασκηνίου.

Για το βιβλίο θα μιλήσουν ο Χρήστος Στυλιανίδης, Υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας και πρώην Ευρωπαίος επίτροπος και ο Νίκος Χριστοδουλίδης, Υπουργός Εξωτερικών Κύπρου.
Συντονίζει η διευθύντρια της Καθημερινής Κύπρου Μαρίνα Οικονομίδου.

Ο Αλέξης Παπαχελάς θα απαντήσει σε ερωτήσεις του κοινού και θα υπογράψει αντίτυπα του βιβλίου του.

Με τη συνεργασία των βιβλιοπωλείων ΠΑΡΓΑ.
____________________________________________________________________________________


Ο ΙΑNOS και οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ σας προσκαλούν στην παρουσίαση του νέου βιβλίου του Κώστα B. Κατσουλάρη
την Τρίτη, 30 Νοεμβρίου 2021, στις 19:30μ.μ., στο IANOS Café (Σταδίου 24, Αθήνα).

Οι ηθοποιοί Στέλιος Μάινας και Γωγώ Μπρέμπου θα διαβάσουν διηγήματα από το βιβλίο. Ο συγγραφέας θα συνομιλήσει με τον Γιάννη Στάμο, υπεύθυνο Δημοσίων Σχέσεων στις εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ, και στη συνέχεια θα απαντήσει σε ερωτήσεις του κοινού και θα υπογράψει αντίτυπα του βιβλίου του.

Θα πραγματοποιηθεί παράλληλη διαδικτυακή προβολή από το κανάλι YouΤube και τη σελίδα Facebook της αλυσίδας πολιτισμού IANOS.

Λόγω των υγειονομικών συνθηκών και των ισχυόντων μέτρων η παρακολούθηση της εκδήλωσης με φυσική παρουσία γίνεται υποχρεωτικά με ηλεκτρονική κράτηση στο ianos.gr. Η είσοδος στον χώρο (IANOS Café) επιτρέπεται μόνο με πιστοποιητικό εμβολιασμού ή πιστοποιητικό νόσησης (έως 6 μήνες) και έλεγχο ταυτοπροσωπίας. Περισσότερες πληροφορίες στο www.ianos.gr/events.