Παρουσίαση νέου δίσκου του Μιχάλη Γούτη με τίτλο «Το Πορτραίτο», από το Όγδοο Music Group. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα, 22 Νοεμβρίου, στις 18:00μ.μ., στον ΙΑΝΟ της Αθήνας.

Στην εκδήλωση θα τραγουδήσουν οι: Μέλα Γεροφώτη, Αλέξανδρος Τζοβάνης και ο Κώστας Πρατσινάκης.

Θα πλαισιώνονται από τους: Περικλή Τιμπλαλέξη στο βιολί, Κώστα Ζιγκερίδη στο ακορντεόν, Χρήστο Κορομηλά στο κοντραμπάσο και Μιχάλη Γούτη στο πιάνο.

Link προκράτησης: https://www.ianos.gr/ticket1-michalis-goutis-to-portraito-ogdoo-music-group-22-11

Λίγα λόγια για το άλμπουμ:
«Το Πορτραίτο» είναι η δεύτερη δισκογραφική δουλειά του συνθέτη. Αποτελεί έναν ολοκληρωμένο κύκλο τραγουδιών που βασίζεται στον ποιητικό λόγο δυο σύγχρονων Ελλήνων δημιουργών, του Θεοδόση Βολκώφ και του Δημήτρη Σολδάτου.

Link Δίσκου: https://www.ianos.gr/polixeni-karakoglou-athina-spanou--simia-stixis-cd-0517506


Μέγιστος αριθμός θεατών: 85 άτομα. Ελάχιστη κατανάλωση: 4€

Λίγα λόγια για τον Μιχάλη Γούτη:

Είναι συνθέτης και πιανίστας, μέλος της Ένωσης Ελλήνων Μουσουργών. Το έργο του περιλαμβάνει σύγχρονη μουσική, μελοποιημένη ποίηση, μουσική για θέατρο, κινηματογράφο και σύγχρονο χορό. Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη και σπούδασε θεωρητικά και πιάνο στο ωδείο «Μουσικό Κολλέγιο Θεσσαλονίκης», στο Royal Northern College of Music της Αγγλίας και στο Κρατικό Ωδείο Θεσσαλονίκης. Ζει και εργάζεται στην Αθήνα.

Περισσότερες πληροφορίες για την εκδήλωση πατήστε: https://www.ianos.gr/events/mixalhs_gouths_-_to_portraito_-_%CE%8Cgdoo_music_group_-_22-11/