Το βιβλιοπωλείο ΧΑΡΤΟΠΟΛΙΣ και οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ σας προσκαλούν να γνωρίσετε από κοντά τον συγγραφέα Κώστα Β. Κατσουλάρη το Σάββατο, 11 Δεκεμβρίου 2021, στον χώρο του βιβλιοπωλείου (Λ. Κηφισίας & Δ. Βασιλείου 1, Ν. Ψυχικό).

Ο Κώστας Β. Κατσουλάρης σας περιμένει από τις 12.00μ.μ. έως τις 14.00μ.μ. για να συνομιλήσει μαζί σας και να σας υπογράψει το νέο του βιβλίο με τίτλο ΑΦΑΙΑΣ ΚΑΙ ΤΕΛΑΜΩΝΟΣ.

Μια σύνθεση από εκτενείς, ευσύνοπτες ή και αστραπιαίες ιστορίες που συνομιλούν μεταξύ τους και φλερτάρουν με κάθε λογής όρια.

Στην εκδήλωση θα τηρηθούν όλα τα πρωτόκολλα υγειονομικής ασφάλειας.
____________________________________________________________________________________


Το ξενοδοχείο Angsana Corfu, το βιβλιοπωλείο ΠΛΟΥΣ και οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ προσκαλούν τους μικρούς τους φίλους σε γιορτινή εκδήλωση όπου θα παρουσιαστεί το βιβλίο των Ευθυμίας Ανδριώτη και Κωνσταντίνας Αρμενιάκου
το Σάββατο, 11 Δεκεμβρίου 2021, στις 17.00μ.μ., στο ξενοδοχείο Angsana Corfu (Επαρχιακή Οδός Βρυώνης-Αγίου Νικολάου, Κέρκυρα).

Ελάτε να μετρήσουμε αντίστροφα μέχρι τις γιορτές και να φτιάξουμε παρέα ένα σωρό πρωτότυπες δραστηριότητες και γιορτινές κατασκευές.

Η εκδήλωση έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα και προκειμένου να την παρακολουθήσετε θα πρέπει να φέρετε μαζί σας ένα μικρό δωράκι για τα παιδιά που το έχουν ανάγκη. Ως αντάλλαγμα προσφέρεται ΔΩΡΕΑΝ ένα afternoon tea menu, ενώ θα έχετε την ευκαιρία να συναντήσετε δύο έμπειρες παιδαγωγούς και πετυχημένες συγγραφείς και να δημιουργήσουμε όλοι μαζί.

Μην το χάσετε!

Για παιδιά από 4 ετών και τους γονείς τους.
____________________________________________________________________________________


Ο ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ συμπληρώνει 15 χρόνια αδιάλειπτης λειτουργίας και δημιουργικών δράσεων και σας προσκαλεί να γιορτάσουμε μαζί με αγαπημένους συγγραφείς.

Το Σάββατο, 11 Δεκεμβρίου 2021, σας προσκαλούμε στον ΠΟΛΥΧΩΡΟ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ (Ιπποκράτους 118, Αθήνα), για να γνωρίσετε από κοντά τη συγγραφέα Αγγελική Δαρλάση η οποία σας περιμένει από τις 12:00μ.μ. έως τη 13:30μ.μ., για να συνομιλήσει μαζί σας και να σας υπογράψει τα βιβλία της για παιδιά και νέους.

Πρόσφατα κυκλοφόρησε το βιβλίο της με τίτλο ΑΠΟ ΜΑΚΡΙΑ, μια ιστορία για τις προκαταλήψεις, τον ρατσισμό, αλλά και το Ολοκαύτωμα των Ρομά, ενώ στις 6 Δεκεμβρίου κυκλοφορεί ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΦΤΕΡΑ. μια ιστορία για τη δύναμη της αγάπης, που μπορεί να μεταμορφώσει την καθημερινότητα έτσι ώστε να μοιάζει με θαύμα ή παραμύθι.

Με κάθε αγορά βιβλίων στον ΠΟΛΥΧΩΡΟ σας κάνουμε δώρο ακόμα ένα βιβλίο της προτίμησής σας από μια συγκεκριμένη λίστα, ενώ μπαίνετε σε κλήρωση που θα αναδείξει έξι τυχερούς οι οποίοι θα κερδίσουν από μία δωροεπιταγή 50€.