"Η γοητεία της έλξης" της Ασημίνας Στασινοπούλου

ΕΝΑ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΟΝ ΕΡΩΤΑ…
ΜΙΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ…
Ο Μάνος Σαράντης είναι ένας γοητευτικός άνδρας που δεν αφήνει τίποτα στην τύχη του. Ο προγραμματισμός κυριαρχεί στη ζωή του και κάθε του κίνηση είναι προκαθορισμένη. Διευθύνει μαζί με τον πατέρα του, την «Global Sarantis Security», μία από τις καλύτερες και πιο αξιόπιστες εταιρείες φύλαξης και προστασίας υψηλών προσώπων και όλες οι αποστολές που αναλαμβάνει στέφονται από απόλυτη επιτυχία.
Η νέα του υπόθεση, όμως, είναι διαφορετική και εκρηκτική. Όταν κληθεί να προστατέψει την κοκκινομάλλα Άλκηστη τίποτα πια δε θα είναι το ίδιο. Αυτή η συνάντηση θα ανατρέψει όλα όσα ήξερε μέχρι σήμερα.
Το μόνο που ήθελε η Άλκηστη Τριανταφύλλου ήταν να πάει στον γάμο της καλύτερής της φίλης και να απολαύσει μια κρουαζιέρα στα Κυκλαδίτικα νησιά. Μια εβδομάδα με τον δυναμικό σωματοφύλακά της πάνω σε μια θαλαμηγό, όμως, θα είναι αρκετή για να ταράξει τα νερά της και να ξεκινήσει ένα ταξίδι στη γοητεία της έλξης.
Δυστυχώς, τίποτα δεν κρατάει για πολύ και ο κίνδυνος παραμονεύει διαρκώς. Κάθε της βήμα τη φέρνει όλο και πιο κοντά στην αποκάλυψη της αλήθειας.
Θα σταθεί το καθήκον πιο δυνατό από τον έρωτά τους;
Μπορεί η αγάπη τους να κρατήσει για πάντα;

"Για την Ολίβια" του Πέτρου Βαζακόπουλου

Ένας φύλακας ενός μικρού νησιού πετάει στη θάλασσα ένα μπουκάλι με ένα γράμμα μέσα και κάνει μια ευχή. Το γράμμα να βρει τον προορισμό του. Έπειτα φεύγει από το μέρος που ζούσε για να αλλάξει ζωή και μετακομίζει στην πόλη.
Η Ολίβια ζει με την οικογένειά της, τον άντρα της και τα δυο παιδιά της. Ανακαλύπτει ένα μπουκάλι με ένα γράμμα στην παραλία και αισθάνεται σαν να είναι γραμμένο από κάποιον που τον ήξερε πάντα. Η Ολίβια αγαπά τον τόπο της, οι βόλτες στην παραλία την ηρεμούν. Όμως η δουλειά του άντρα της τους αναγκάζει να μετακομίσουν στην πόλη.
Εκεί γνωρίζει τον Πίτερ, που με τον ερχομό του αλλάζουν τα πάντα στη ζωή της. Όχι όμως με τον εύκολο τρόπο, καθώς τα προβλήματα στην οικογένειά της έγιναν η προσωπική φυλακή της. Μαζί, αυτή και ο Πίτερ θα περάσουν μέσα από έρωτα αλλά και δυσκολίες. Θα ονειρευτούν και θα παλέψουν με όλους και όλα. Ο καθένας τους θα έρθει αντιμέτωπος με τον προσωπικό του εαυτό, αλλά και τις αποφάσεις που πρέπει να πάρει ορίζοντας την ευτυχία. Θα τα καταφέρουν να ζήσουν το όνειρό τους;

"Προς Νότο ολοταχώς" της Sarah Jäger

Είναι φορές που πρέπει κανείς να εγκαταλείψει την πίσω αυλή, προκειμένου να μπορέσει η ζωή να γίνει περιπέτεια.
Στην πίσω αυλή του σούπερ μάρκετ Penny ο καθένας παίρνει ένα όνομα, είτε το θέλει είτε όχι. Αν κανείς έχει τύχη, τότε του απονέμουν ένα «μας» σαν τίτλο ευγενείας, όπως στην περίπτωση του Πάβελ-μας. Ή είναι κανείς άτυχος. Όπως η Παπιοκώλα. Το παρατσούκλι τής το ’βγαλε ο Τζο, ο οποίος έχει εξαφανιστεί εδώ και μήνες. Η προσπάθεια να βρεθεί εξελίσσεται σ’ ένα άγριο sommertrip μες στις καυτές μέρες του Ιουλίου. Χωρίς σχέδιο, χωρίς κλιματισμό, προς τον Νότο ολοταχώς.
Μια ιστορία καταιγιστική, αστεία, ευφυής… και συγχρόνως μια ιστορία αγάπης.