Scream
Τρόμου
Διάρκεια: 113'

Η περίληψη:
Είκοσι πέντε χρόνια μετά την εμφάνιση του μανιακού μαχαιροβγάλτη Ghostface, ένας νέος μασκοφόρος δολοφόνος επιστρέφει στην πόλη του Γουέστμπορο, σκορπώντας τον τρόμο.



Nowhere special - Για πάντα κοντά σου

Δραματική
Διάρκεια: 96'

Η περίληψη:
Ο John είναι ένας 35χρονος χήρος, ο οποίος διαγιγνώσκεται με ασθένεια που του αφήνει μονάχα λίγους μήνες ζωής. Χωρίς να αποκαλύψει τίποτα στον τρίχρονο γιο του, προσπαθεί να βρει την ιδανική οικογένεια για να τον υιοθετήσει.



The 355 - Πράκτορες 355
Περιπέτεια
Διάρκεια: 124'

Η περίληψη:
Όταν ένα προηγμένο κυβερνοόπλο κινδυνεύει να πέσει στα χέρια μιας ομάδας διεθνών εγκληματιών, τρεις μυστικές πράκτορες και μία ψυχολόγος ενώνουν τις δυνάμεις τους για να το εντοπίσουν και να το ανακτήσουν.



What do we see when we look at the sky? - Τι βλέπουμε όταν κοιτάμε τον ουρανό;
Δραματική
Διάρκεια: 150'

Η περίληψη:
Η Lisa και ο Giorgi συναντιούνται τυχαία έξω από ένα σχολείο, ερωτεύονται κεραυνοβόλα και δίνουν ραντεβού για την επόμενη μέρα. Μια κατάρα, όμως, θα αλλάξει κατά τη διάρκεια της νύχτας την εμφάνισή τους. Πως θα αναγνωρίσει τώρα ο ένας τον άλλον;



Extinct - Σχέεδιο διάσωσης
Animation
Διάρκεια: 84'

Η περίληψη:
Δύο φλάμελ, μικρά τριχωτά ζωάκια που ζούσαν τον 19ο αιώνα στα νησιά Γκαλαπάγκος, ταξιδεύουν στο χρόνο και προσγειώνονται στη σύγχρονη Σαγκάη, για να διαπιστώσουν πως το είδος τους έχει προ πολλού εξαφανιστεί.



Enfant terrible - Ράινερ Βέρνερ Φασμπίντερ
Δραματική
Διάρκεια: 134'

Η περίληψη:
Η πληθωρική ζωή και η μετεωρική καριέρα του σκηνοθέτη Rainer Werner Fassbinder, ηγετικής μορφής του Νέου Γερμανικού Κύματος.