Morbius
Περιπέτεια
Διάρκεια: 108'

Η περίληψη:
Ο διακεκριμένος χημικός Michael Morbius προσπαθεί εναγωνίως να βρει θεραπεία για τη σπάνια ασθένεια του αίματος από την οποία πάσχει. Η τελευταία του λύση είναι ο συνδυασμός ανθρώπινου DNA με DNA νυχτερίδας-βαμπίρ, ο οποίος μοιάζει να έχει θαυματουργά αποτελέσματα.



Τα ρόδια του Ναγκόρνο - Καραμπάχ
Ντοκιμαντέρ
Διάρκεια: 90'

Η περίληψη:
Στο Ναγκόρνο - Καραμπάχ μέρος των Αρμενίων που ζουν στην υπό αμφισβήτηση περιοχή είναι πλέον υποχρεωμένοι να εγκαταλείψουν τα πατρογονικά εδάφη τους, συχνά βάζοντας φωτιά στα σπίτια και την περιουσία τους, προκειμένου να μην τα παραδώσουν στους νικητές Αζέρους.



Otac - Πατέρας
Δραματική
Διάρκεια: 120'

Η περίληψη:
Απολυμένος χωρίς αποζημίωση και ζώντας με την οικογένειά του κάτω από τα όρια της φτώχειας, ο Nikola μαθαίνει πως η γυναίκα του αυτοπυρπολήθηκε διαμαρτυρόμενη. Κι ενώ εκείνη νοσηλεύεται, η Πρόνοια τον κρίνει ανίκανο ως πατέρα και στέλνει τα δύο παιδιά τους σε ανάδοχη οικογένεια. Τότε, αποφασίζει να πάει με τα πόδια μέχρι το Βελιγράδι για να συναντήσει τον αρμόδιο υπουργό.



Cunningham
Ντοκιμαντέρ
Διάρκεια: 95'

Η περίληψη:
Το πορτρέτο του Αμερικανού Merce Cunningham, ενός από τους σπουδαιότερους χορευτές και χορογράφους του προηγούμενου αιώνα.



Sonic the Hedgehog 2 - Sonic: Η ταινία 2
Φαντασίας
Διάρκεια: 122'

Η περίληψη:
Ο κακός Dr. Robotnik ανασυντάσσει τις δυνάμεις του και με την ισχυρή έχιδνα Knuckles στο πλάι του ετοιμάζονται να επιτεθούν στον ανυποψίαστο Sonic, ο οποίος πιστεύει πως έχει ξεμπερδέψει μαζί τους.



Γυναίκες μαχήτριες - Η τριπλή απελευθέρωση
Ντοκιμαντέρ
Διάρκεια: 120'

Η περίληψη:
Γυναίκες που από τη δεκαετία του ’30 στρατεύτηκαν στην αριστερά και κατόπιν στο ΕΑΜ και τον Δημοκρατικό Στρατό μιλούν για τους πολιτικούς, απελευθερωτικούς και κοινωνικούς αγώνες τους.