Το βιβλιοπωλείο Monogram και οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ, στο πλαίσιο του 3ου Φεστιβάλ Αστυνομικής Λογοτεχνίας, σας προσκαλούν στην παρουσίαση του αστυνομικού μυθιστορήματος του Χρήστου Γιαννάκενα
την Πέμπτη, 26 Μαΐου 2022, στις 19.00μ.μ., στον χώρο του βιβλιοπωλείου (Υμηττού 17, Χολαργός).

Για το βιβλίο θα μιλήσουν οι συγγραφείς Γρηγόρης Αζαριάδης και Δώρος Αντωνιάδης. Ο Χρήστος Γιαννάκενας θα απαντήσει σε ερωτήσεις του κοινού και θα υπογράψει αντίτυπα του βιβλίου του.
____________________________________________________________________________________


Το ΔΗΠΕΘΕ Ρούμελης, το βιβλιοπωλείο ΒΙΒΛΙΟΑΓΟΡΑ και οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ σας προσκαλούν στην παρουσίαση του νέου βιβλίου του Στέλιου Μάινα
την Πέμπτη, 26 Μαΐου 2022, στις 20.00μ.μ., στο Πολιτιστικό Κέντρο Δήμου Λαμιέων (Λεωνιδίου 9-11).

Για το βιβλίο θα μιλήσει και θα συζητήσει με τον συγγραφέα ο ηθοποιός και καλλιτεχνικός διευθυντής του ΔΗΠΕΘΕ Ρούμελης Νίκος Ορφανός. Αποσπάσματα από το βιβλίο θα διαβάσουν η ηθοποιός Κάτια Σπερελάκη και η πολιτική επιστήμονας, ποιήτρια και ηθοποιός Φωτεινή Φύκα. Σύντομο χαιρετισμό θα απευθύνει ο δήμαρχος Λαμιέων Ευθύμης Καραΐσκος.

Μια γιατρός αναισθησιολόγος ξεπερνά τα όρια της ιατρικής ηθικής, θέτοντας το δίλημμα «ευεργέτης ή φονιάς;». Μια ιστορία που γοητεύει και προβληματίζει.
____________________________________________________________________________________


Το βιβλιοπωλείο BOOK AND ART, οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ και οι εκδόσεις ΠΑΤΑΚΗ στο πλαίσιο της Εβδομάδας Μικρών Βιβλιοπωλείων, σας προσκαλούν να γνωρίσετε από κοντά τη βραβευμένη συγγραφέα Αγγελική Δαρλάση την Πέμπτη, 26 Μαΐου 2022, στις 18.00μ.μ., στο βιβλιοπωλείο BOOK AND ART (Κομνηνάκη 5), στη Μυτιλήνη.

Η Αγγελική Δαρλάση θα είναι μαζί μας για να μας αφηγηθεί τις αγαπημένες της ιστορίες, να απαντήσει στις ερωτήσεις σας και να υπογράψει τα βιβλία της.

ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΕΚΕΙ!
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ!

Διαβάστε ΕΔΩ περισσότερα για την Αγγελική Δαρλάση και δείτε τα βιβλία της που κυκλοφορούν από τις εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ.