Το βιβλιοπωλείο WRITEHOUSE και οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ, στο πλαίσιο της Εβδομάδας Μικρών Βιβλιοπωλείων, σας προσκαλούν να γνωρίσετε από κοντά τη συγγραφέα Τζέμη Τασάκου την Παρασκευή, 27 Μαΐου 2022, στο βιβλιοπωλείο WRITEHOUSE (Λεωφ. Αθηνών 56-58), στη Ναύπακτο.

Η Τζέμη Τασάκου σάς περιμένει από τις 19.00μ.μ. και για μία ώρα για να συνομιλήσει μαζί σας και να σας υπογράψει τα βιβλία της.

Από τις εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ κυκλοφόρησε πρόσφατα το βιβλίο της ΤΟ ΣΕΝΤΟΥΚΙ ΜΕ ΤΑ ΑΜΥΘΗΤΑ ΣΕΝΤΕΦΙΑ. Μια ιστορία που μιλά για τη Μικρασιατική Καταστροφή, για τον πόλεμο, για την προσφυγιά. Και για τα σεντέφια εκείνα που αντέχουνε στις φλόγες.
____________________________________________________________________________________


Το βιβλιοπωλείο ΠΛΑΣΤΕΛΙΝΗ και οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ σας προσκαλούν στην παρουσίαση του νέου βιβλίου του Στέλιου Μάινα
την Παρασκευή, 27 Μαΐου 2022, στις 20.00μ.μ., στο Κτίριο Σπίρερ (Μικρασιατών 81), στον Βόλο.

Με τον Στέλιο Μάινα συνομιλεί ο συγγραφέας Θωμάς Κοροβίνης. Αποσπάσματα από το βιβλίο διαβάζει η ηθοποιός Κάτια Σπερελάκη.

Μια γιατρός αναισθησιολόγος ξεπερνά τα όρια της ιατρικής ηθικής, θέτοντας το δίλημμα «ευεργέτης ή φονιάς;». Μια ιστορία που γοητεύει και προβληματίζει.

ΜΕ ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝ:
1. ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΤΟΥ ΒΟΛΟΥ
2. ΠΡΩΤΟΣ ΣΟΡΟΠΤΙΜΙΣΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΒΟΛΟΥ
3. ΣΟΡΟΠΤΙΜΙΣΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΒΟΛΟΥ ΘΕΤΙΣ
____________________________________________________________________________________


Οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ προσκαλούν τους μικρούς τους φίλους σε εκδήλωση με αφορμή το βιβλίο της δημιουργού του kids food blog Little Hands Ελένης Κατσούλη

την Παρασκευή, 27 Μαΐου 2022, στις 18.00μ.μ., στον ΠΟΛΥΧΩΡΟ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ (Ιπποκράτους 118, Αθήνα).

Ένα πρωτότυπο εικονογραφημένο βιβλίο για παιδιά προσχολικής και πρωτοσχολικής ηλικίας με 8 απολαυστικές συνταγές-ιστορίες.

Η Ελένη Κατσούλη σάς περιμένει για να διαβάσετε και να διασκεδάσετε παρέα με μία από τις ιστορίες του Πάρη. Στο τέλος της εκδήλωσης η συγγραφέας θα είναι διαθέσιμη για να συνομιλήσει με τους γονείς και να υπογράψει το βιβλίο της.

ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ!
Για παιδιά από 4 ετών

Ο αριθμός των θέσεων είναι περιορισμένος.
Για να παρακολουθήσετε την εκδήλωση δηλώστε συμμετοχή στο 211-3003580 ή στο polychoros@metaixmio.gr.

Στον χώρο τηρούνται όλα τα ισχύοντα υγειονομικά πρωτόκολλα σε ό,τι αφορά την πανδημία.
____________________________________________________________________________________


Το βιβλιοπωλείο ΣΕΛΙΔΟΔΕΙΚΤΗΣ και οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ σας προσκαλούν να γνωρίσετε από κοντά τη συγγραφέα Εύη Γεροκώστα την Παρασκευή, 27 Μαΐου 2022, στο βιβλιοπωλείο ΣΕΛΙΔΟΔΕΙΚΤΗΣ (Ανδρομάχης 59-61), στην Καλλιθέα.

Η Εύη Γεροκώστα σάς περιμένει από τις 19.00μ.μ. έως τις 20.00μ.μ. για να συνομιλήσει μαζί σας και να σας υπογράψει τα βιβλία της.

Από τις εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ κυκλοφορούν τα βιβλία της:
Ο ΒΑΤΡΑΧΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΦΙΛΙ
ΑΣΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ ΤΗΣ ΛΙΜΝΗΣ

ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ!
____________________________________________________________________________________


Το βιβλιοπωλείο ΓΡΑΜΜΗ και οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ προσκαλούν τους μικρούς τους φίλους σε εκδήλωση με αφορμή το βιβλίο της Λίνας Μουσιώνη
την Παρασκευή, 27 Μαΐου 2022, στις 18:30μ.μ., στον χώρο του βιβλιοπωλείου (Ολύμπου 25, Λάρισα).

Η Κάλλη προσπαθεί να βρει χρόνο για να παίξει με τη μαμά της, αλλά εκείνη είναι σκυμμένη στα βιβλία και τον υπολογιστή για να τελειώσει το μεταπτυχιακό της. Για να βρίσκεται κοντά της, η Κάλλη μετακομίζει στο γραφείο της. Πώς να περάσει όμως η ώρα όταν πρέπει να κάνει απόλυτη ησυχία; Αυτό δεν το είχε υπολογίσει. Βαριέται πολύ, ώσπου σκαρφίζεται ένα παιχνίδι με τα βιβλία της μεγάλης βιβλιοθήκης. Γίνεται η κατάσκοπος των βιβλίων! Ακολουθεί τους κανόνες, παίζει δίκαια και ανακαλύπτει κρυμμένους θησαυρούς και μυστικά.

Η συγγραφέας Λίνα Μουσιώνη περιμένει όλους μας, μικρούς και μεγάλους, για να μας αφηγηθεί την ιστορία της Κάλλης, να μας μάθει τους κανόνες του παιχνιδιού που σκαρφίστηκε και να μας κάνει συμπαίχτες της με ό,τι σημαίνει αυτό… Ετοιμαστείτε να δημιουργήσετε σπουδαία έργα!

Μην το χάσετε!

Για παιδιά από 8 ετών
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ