Jurassic World: Dominion - Jurassic World: Κυριαρχία
Περιπέτεια
Διάρκεια: 146'

Η περίληψη:
Άνθρωποι και δεινόσαυροι συνυπάρχουν σε μια εύθραυστη ισορροπία δυνάμεων, η οποία κινδυνεύει να χαθεί όταν ένα είδος γιγαντιαίων, μεταλλαγμένων ακριδών κάνει την καταστροφική εμφάνισή του στον αμερικανικό Νότο.



The card counter - Μετρητής καρτών
Δραματική
Διάρκεια: 111'

Η περίληψη:
Ο William Tell, επαγγελματίας χαρτοπαίκτης και πρώην στρατιωτικός που είχε καταδικαστεί σε πολυετή φυλάκιση, αναλαμβάνει υπό την προστασία του έναν νεαρό ο οποίος ζητά εκδίκηση από έναν κοινό τους γνωστό.



Hytti nro 6 - Βαγόνι αριθμός 6
Δραματική
Διάρκεια: 107'

Η περίληψη:
Σε ερωτική απογοήτευση, μια Φινλανδή που σπουδάζει αρχαιολογία στη Μόσχα ξεκινά ένα μακρύ ταξίδι με το τρένο προς το Μούρμανσκ και τα περίφημα πετρογλυφικά του, αναγκασμένη να μοιραστεί το κουπέ της με έναν μεθυσμένο μεταλλωρύχο.



Hoy Se Arregla el Mundo - Σήμερα φτιάχνουμε τον κόσμο
Δραματική κομεντί
Διάρκεια: 113'

Η περίληψη:
Μετά τον ξαφνικό θάνατο της πρώην συζύγου του, ο David «ο Έλληνας» Σαμαράς, παραγωγός ενός τηλεοπτικού reality show, μαθαίνει πως ο εννιάχρονος γιος του δεν είναι δικό του παιδί. Ανεύθυνος ως γονιός, νιώθει πως δεν είναι πλέον υποχρεωμένος να ασχοληθεί ιδιαίτερα με τον μικρό Benito, εκείνος όμως τον πείθει να βρουν μαζί τον βιολογικό του πατέρα.



Les Olympiades - Παρίσι, 13ο διαμέρισμα
Δραματική
Διάρκεια: 105'

Η περίληψη:
Οι πορείες τριών γυναικών κι ενός άντρα διασταυρώνονται φιλικά κι ερωτικά στα σύγχρονα παρισινά προάστια.



Antoinette dans les cévennes - Ο Γάιδαρος, ο εραστής μου κι εγώ
Κωμωδία
Διάρκεια: 97'

Η περίληψη:
Όταν μαθαίνει πως ο παντρεμένος εραστής της δεν μπορεί να έρθει μαζί της διακοπές, αλλά είναι αναγκασμένος να ακολουθήσει την οικογένειά του σε μια ορεινή εκδρομή, η ερωτευμένη και απελπισμένη Antoinette αποφασίζει να τον ακολουθήσει χωρίς να του το πει.



Illusions perdues - Χαμένες ψευδαισθήσεις
Δραματική
Διάρκεια: 149'

Η περίληψη:
Στις αρχές του 19ου αιώνα, ένας νεαρός ποιητής από την επαρχία φτάνει στο Παρίσι, αποφασισμένος να κατακτήσει λογοτεχνικά την Πόλη του Φωτός.



Το θολό ποτάμι του Μπαασίμ
Ντοκιμαντέρ
Διάρκεια:

Η περίληψη:
Πρόσφυγας από το Κομπάνι της Συρίας, ο Ραφίκ αναζητά από το 2013 τον μεγαλύτερο αδελφό του Μπαασίμ σ’ όλη την Ευρώπη.