White noise - Λευκός θόρυβος
Σινεφίλ
Διάρκεια: 136'

Η περίληψη:
Ένας πανεπιστημιακός καθηγητής με άγχος θανάτου και η εξαμελής οικογένειά του έρχονται αντιμέτωποι με μια τοξική διαρροή που σπέρνει τον πανικό στην πόλη τους.



Les cinq diables - Οι πέντε διάβολοι
Δραματική
Διάρκεια: 103'

Η περίληψη:
Η μικρή Vicky μεγαλώνει σε μια επαρχιακή γαλλική πόλη ως παιδί μεικτού γάμου το οποίο κοροϊδεύουν οι συμμαθητές του. Θα νιώσει ακόμα πιο περίεργα, όμως, όταν στο σπίτι τους έρθει να μείνει η θεία της Julia, η οποία θα ξυπνήσει τραυματικές οικογενειακές μνήμες.



Dragon Ball Super: Super Hero
Animation
Διάρκεια: 100'

Η περίληψη:
Ο Στρατός της Κόκκινης Κορδέλας αναβιώνει και επιστρέφει εξοπλισμένος με νέα ισχυρά ανδροειδή, επιδιώκοντας μια ολομέτωπη σύγκρουση με τον πανίσχυρο Goku και τους πιστούς συντρόφους του.



Ησυχία 6-9
Σινεφίλ
Διάρκεια: 81'

Η περίληψη:
Σε μια παραθαλάσσια πόλη, περικυκλωμένη από κεραίες, οι κάτοικοι εξαφανίζονται ανεξήγητα. Εκεί καταφθάνει ένας άντρας για δουλειά, αγνοώντας, όμως, το αντικείμενό της. Μεταξύ των ατελέσφορων προσπαθειών του να εντοπίσει τον προϊστάμενό του, ερωτεύεται μια γυναίκα, τα ίχνη της οποίας χάνονται μυστηριωδώς.



Violent night - Άγρια νύχτα
Περιπέτεια
Διάρκεια: 112'

Η περίληψη:
Μοιράζοντας δώρα την παραμονή των Χριστουγέννων, ο Αϊ-Βασίλης παγιδεύεται στην έπαυλη μιας πάμπλουτης οικογένειας, όταν σ’ αυτήν εισβάλλει μια συμμορία οπλισμένων ληστών.



Καραγκιόζης the Movie
Animation
Διάρκεια: 74'

Η περίληψη:
Ο Χατζηαβάτης αναλαμβάνει την πρόσληψη ενός δημόσιου γραμματέα, ο οποίος θα είναι υπεύθυνος για την εξυπηρέτηση των αναλφάβητων πολιτών. Ο Καραγκιόζης «μυρίζεται» εύκολο μεροκάματο, πείθει τον Χατζηαβάτη για τις «φιλολογικές» ικανότητές του και παίρνει τη θέση. Για πόσο, όμως, θα κρύβει την αλήθεια;



A feleségem története - Η ιστορία της γυναίκας μου
Δραματική
Διάρκεια: 169'

Η περίληψη:
Σε ένα παρισινό καφέ των αρχών του 20ού αιώνα, ένας ναυτικός βάζει στοίχημα να παντρευτεί την πρώτη γυναίκα που θα διαβεί την πόρτα. Αυτή θα είναι η όμορφη Lizzy, με την οποία ο γάμος του θα εξελιχθεί σε μια τρικυμιώδη συναισθηματικά περιπέτεια.



R.M.N.
Δραματική
Διάρκεια: 125'

Η περίληψη:

Ένας άντρας εγκαταλείπει βιαστικά τη δουλειά του στη Γερμανία, ώστε να επανενωθεί με την οικογένειά του σε ένα πολυεθνικό χωριό της Τρανσυλβανίας. Εκεί τον περιμένουν ο γιος του που έχει χάσει ανεξήγητα την ομιλία του, μια πρώην ερωμένη με κρυφές προθέσεις και μια σειρά από αναταραχές που ξεκινούν όταν φτάνουν στο χωριό εργάτες από την Ασία.



Plus que jamais - Πιο πολύ από ποτέ
Δραματική
Διάρκεια: 123'

Η περίληψη:
Σοβαρά άρρωστη από πνευμονική ίνωση, η Hélène προσπαθεί να διαχειριστεί την κατάστασή της. Σε αναμονή μεταμόσχευσης και παρά τις αντιρρήσεις του συζύγου της, αποφασίζει να φύγει μόνη της για τα νορβηγικά φιόρδ, αναζητώντας τη γαλήνη κι έναν μπλόγκερ τον οποίο γνώρισε στο διαδίκτυο.



Mrak - Στο σκοτάδι
Δραματική
Διάρκεια: 104'

Η περίληψη:
Μετά το τέλος του γιουγκοσλαβικού εμφυλίου, μια οικογένεια Σέρβων του Κοσσόβου βιώνει κάθε βράδυ μια δοκιμασία τρόμου, η οποία έχει αναγκάσει όλες σχεδόν τις ομοεθνείς οικογένειες να εγκαταλείψουν το χωριό. Η διεθνής στρατιωτική δύναμη δεν μπορεί να τους προστατέψει, αλλά η οικογένεια της μικρής Militsa αρνείται να αφήσει το σπίτι της.